Крал Чарлз е забелязан за първи път, откакто беше обявено,

...
Крал Чарлз е забелязан за първи път, откакто беше обявено,
Коментари Харесай

Крал Чарлз е видян за първи път след страха за кралското здраве, докато се подготвя за операция

Крал Чарлз е видян за първи път, откогато беше оповестено, че ще влезе в болница идната седмица за интервенция на простатата.

Кралят, който отсяда в частния си дом Бъркхол в Абърдийншър, се приготвя за коригираща процедура, откакто е диагностициран с доброкачествено уголемена простата. Бъкингамският замък, в невиждан двоен боязън за кралското здраве, разгласи новината в сряда единствено час и половина, откакто дворецът Кенсингтън разкри, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна интервенция и се възвръща в болница.

Днес монархът беше видян за първи път от известието и беше забелязан в кола с кралица Камила, возена в Абърдийн, покрай дома му в Биркхол. Той беше забелязан на задната седалка на колата, до момента в който Камила седеше начело.

Това идва след известията, че след ангажимент в Абърдийн през вчерашния ден се счита, че Камила е трябвало да лети назад за Лондон - само че съгласно The ​​Sun тя е отменила пътуването. Вместо това се оповестява, че тя се е върнала в Бъркхол, с цел да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР