Крал Чарлз беше оставено с натъртване“, след като принц Хари

...
Крал Чарлз беше оставено с натъртване“, след като принц Хари
Коментари Харесай

Крал Чарлз „натъртван отляво“, след като принц Хари издаде „пренебрежително“ изявление въпреки „удовлетворяването на молбата“

Крал Чарлз беше „ оставено с наблягане “, откакто принц Хари издаде изненадващо „ надменно “ изказване, макар че удовлетвори кралската му молба, съгласно вътрешен човек в двореца.

Когато херцогът на Съсекс пристигна в Обединеното кралство по-рано този месец за специфична работа в чест на Игрите Invictus, мнозина имаха вяра, че той ще има среща с татко си. Двамата имаха нестабилна връзка през последните години, изключително откакто Хари нахъса кралските си родственици в записките си Spare.

Но когато Чарлз разкри, че е бил диагностициран с рак през февруари, Хари незабавно отлетя за Лондон, с цел да го види - и по-късно загатна за още срещи в телевизионно изявление. Въпреки това, когато херцогът кацна в Обединеното кралство, изказване от представителя на Хари удостовери, че той няма да се срещне с татко си, който имаше „ цялостна стратегия “.

По-късно обаче в Sunday Times беше обявено, че Хари е попитал дали може да остане в кралска резиденция по време на пътуването си в Обединеното кралст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР