Крака с крака“ е най-новият термин, фокусиран върху тялото, който

...
Крака с крака“ е най-новият термин, фокусиран върху тялото, който
Коментари Харесай

Тенденцията „крака с крака“ е блокирана от TikTok. Експертите обясняват какво е това и защо е „проблематично“.

„ Крака с крайници “ е най-новият термин, фокусиран върху тялото, който се употребява в обществените медии — и някои назовават ​​тенденцията рискова и нездравословна. Фразата, която е блокирана за търсене в TikTok, се улови като изложение на „ съвършения “ или „ съвършен “ размер и форма на краката за носене на чеп, насърчавайки това, което съгласно специалистите може да бъде вреден облик на тялото.

Изглежда, че това е ново завъртане на подхранваната от интернет мания за „ разединение на бедрата “ от към 2013 година, в която млади дами и младежи преследваха неуловима и евентуално рискова цел да бъдат задоволително стройни, с цел да не се допират бедрата им, когато стоят с техните краката дружно.

Тенденциите в обществените медии, които притеглят вниманието към формата и външния тип на тялото, могат да имат както негативен резултат върху тези, които към този момент са наранени от хранителни разстройства, по този начин и да изложат на риск другите, споделя Елизабет Алтънкара, шеф по образованието в National Eating Disorder...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР