Крахът на Америка е близък, другари. Руските вседеходи УАЗ “Патриот”

...
Крахът на Америка е близък, другари. Руските вседеходи УАЗ “Патриот”
Коментари Харесай

Руският УАЗ “Патриот” ще започнат да го продават и в САЩ ВИДЕО

Крахът на Америка е непосредствен, приятели. Руските вседеходи УАЗ “Патриот” стартират да се продават в Съединени американски щати от 2021 година. Не е смешка - за това оповестява “Фокс Нюз”. Автомобилът е осъвременен съгласно стандартите, нужни за употреба на пътищата за общо прилагане в Съединени американски щати.

Стойността на пикапа в главната му трансформация е 26 хиляди $. Това също не е смешка - нали възнамеряват да сглобяват автомобила в Калифорния. Тоест освен благодарение на чернокожите и мексиканците, които имат значение, само че още и с използването на труда на ЛГБТ, което обезпечава предсказуемо високо качество за правене.

Американският вид на автомобила “Патриот” под марката “Бремах Таос” ще получи шестстепенна американска автоматизирана скоростна кутия и четирицилиндров съветски мотор с размер 2,7 литра и мощ 150 конски сили. На мотора на “Бремах Наос” се пада гаранция от 10 години или повече от 190 хиляди километра. Гаранцията за целия автомобил е пет години и 96 560 километра.

Фирма “Бремах” към този момент стартира да приема поръчки за съветските пикапи. Автомобилният производител също има желание да влезе на американските пазари с камионетки “Бремах Брио”. Стойността на модела е съвсем 28 хиляди $.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР