Кръгла маса на тема Обмен на добри практики в областта

...
Кръгла маса на тема Обмен на добри практики в областта
Коментари Харесай

Експерти от страната обсъждат добри практики в областта на спорта във Варна

Кръгла маса на тематика " Обмен на положителни практики в региона на спорта на локално и районно равнище " ще се организира във Варна.

Събитието, което се провежда от дирекция „ Спорт “ и е в границите на самодейността Варна - Европейски град на спорта през 2019 година, ще се организира в интервала 7-ми до 9-ти юни в Юнашкия салон.

Участие в кръглата маса ще вземат специалисти в региона на спорта от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Кърджали, Благоевград, Кюстендил, Казанлък, Разград, Смолян, Търговище, Перник, Ловеч и Регионалните ръководства по обучение, както и представители на Министерство на младежта и спорта, Министерство на образованието и науката, университети, учебни заведения. Дискусията ще обгръща „ Ученически и детско-юношески спорт “, „ Предизвикателства при стопанисване на спортни бази “, „ Спорт за всички “ и „ Високо спортно майсторство “.

Участниците ще имат опция да показват презентации по посочени в програмата тематики и да вземат присъединяване в полемики по въпросите на физическото образование и спорта. В края на събитието ще бъдат направени оферти и хрумвания за развиване на спорта на общинско и районно равнище. Откриването е планувано за 14.00 часа на 7-ми юни в Юнашкия салон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР