Кръгът на Румен Радев е застрашен при победа на Украйна,

...
Кръгът на Румен Радев е застрашен при победа на Украйна,
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Ако Путин победи в Украйна, България е следваща стратегическа цел

Кръгът на Румен Радев е заплашен при победа на Украйна, а победа на Путин би трансформирала България в последваща стратегическа цел на Кремъл, разяснява политологът Цветанка Андреева в профила си във Facebook.

„ Един от най-емблематичните неофициални представители на Румен Радев преди малко съобщи, че българския интерес бил войната да спре, а не Украйна да победи!
Ако войната спре при такова изискване, това значи победа на Путин и загуба за Украйна. “ – написа Андреева.

Ето какво още споделя тя в коментара си:

Ясно е, че възможна победа на Путин е в полза на Радев и комитета му от Държавна сигурност.

Ясно е, че този излаз с „ победа “ на военната експанзия на Кремъл в Украйна, трансформира България в последваща стратегическа цел. Радев е квалифициран за този миг от самото си внедряване в политиката. Неговите производни би трябвало да оказват помощ на Кремъл, като ни изведат от НАТО.

Проблемът му е, че спадащата поддръжка за Путин в българското общество е право пропорционална на спада на поддръжката за него самия. Затова Радев се опасява от тази война.

Краят на Путин ще е и политическата гибел на Радев и плановете му най-малко за пет, 10 години. Защото този режим няма да се разпадне спокойно, а ще свърши като събаряне на тирания.

За да не е България идната цел, войната би трябвало да свърши с победа за Украйна, даже проектите на Радев да се объркат!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР