Крафт питиетата стават най-търсени и на пазара на високоалкохолните напитки.

...
Крафт питиетата стават най-търсени и на пазара на високоалкохолните напитки.
Коментари Харесай

Българската ракия тръгва към световните пазари

Крафт питиетата стават най-търсени и на пазара на високоалкохолните питиета. Затова България има големи благоприятни условия да направи пробив по света. В това са уверени експертите от международния конкурс " Спиритс селекшън ", чийто хазаин тази година е Пловдив.

Традиционната българска ракия има всички качества да бъде оценена на всички места по света, нужни са повече маркетингови тактики.
Тиери Хейнс, шеф на SPIRITS SELECTION: Автентичност е една от основните думи във високоалкохолната промишленост сега. И аз мисля, че вие притежавате това качество. Хората през днешния ден търсят артикули с чувство за мястото, където са създадени.
47 са българските образци измежду 1300 питиета, показани в състезанието. Наградите ще бъдат оповестени на 6 септември, а за наградените предстоят доста благоприятни условия за разпространение.
Меглена Михова, представител на състезанието за България: Вече сме организирали в края не септември показване в Брюксел с интернационалните специалисти. Както и в най-голямото ревю в Бенелюкс ще има показване на наши производители.
Пловдив за повторно е хазаин на единствения в света пътуващ интернационален конкурс за питиета, част от международния конкурс в Брюксел. Предишното посещение бе през 2016 година.
Бодуа Аво, предсдател на Concours Mondial de Bruxelles: Организирахме влиятелен конкурс, само че той бе единствено за вино. Развихме доста положителни връзки с община Пловдив.
България отбелязва рекорден брой участници на актуалното издание. В предходни години има ред наградени български питиета, измежду които и носители на златни медали
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР