Крадци плъзнаха из Варна. Жена си изпати в квартал Възраждане,

...
Крадци плъзнаха из Варна. Жена си изпати в квартал Възраждане,
Коментари Харесай

Внимавайте! Джебчии плъзнаха из Варна, вижте как и къде атакуват

Крадци плъзнаха из Варна. Жена си изпати в квартал " Възраждане ", тя е била преджобена до момента в който чака рейс на спирката. За случая описа тя в социалните  мрежи, видя Varna24.bg .

Вижте описа на дамата:

" На спирката на булеварда, евентуално се е случило (по спомен и поувлечена в болежките си) седнах на пейката,  до момента в който очаквам рейс 20. Придържах си раничката с преметнато от горната страна якенце, само че очевидно не съм усетила седящият до мен възпитаник ( " хвала " за възпитанието " ) по кое време лекичко е бутнал ципа на преградата и портмонето ми се е озовало в ръцете му. Независимо какъв брой бяха парите ми и дали съм имала належаща потребност от тях, само че персонална карта, карта за пътешестване и други сходни бяха вътре. Това ми донесе, с изключение на терзанията по промяна на документи и високо кръвно. "

За благополучие, варненката е имала шанс. По късно портмонето е открито от две дами и предадено в полицията. Става ясно, че след обира и прибирането на парите, портмонето е захвърлено в кошче за отпадък.

Жената е изпълнена с благодарност на двете дами, а в бързината и терзанието си е схванала само, че са от квартал " Възраждане ". Все отново варненката не таи яд, тя се обърна към крадците с думите:

" Към джепчиите ориста все в миналото ще покаже правилният път. Бъдете бдителни! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР