Крадец обра Мис България 2017, докато е спяла с болното

...
Крадец обра Мис България 2017, докато е спяла с болното
Коментари Харесай

Мис България Свят преживя истински ад с болната си дъщеря в ИСУЛ

Крадец обра Мис България 2017, до момента в който е спяла с болното си дете в детското поделение в УМБАЛ „ Царица Йоана - ИСУЛ “.

Инцидентът е станал на 10 юни през нощта.

Вероника Стефанова е била с щерка си, която е приета в болница и се е възстановявала, а действително това се е случило през нощта преди да ги изпишат.

Външен човек е нахлул в стаята ни рано сутринта, взел е портмонето ми от чантата и аз се почувствах извънредно изплашена за сигурността ни, разкри в ефира на NOVA хубавицата.

Тя посочи, че в този миг с щерка й са спели надълбоко и не са разбрали какво се е случило.

„ Дъщеря ми беше приета в болница и кражбата се случи в нощта, преди да ни изпишат. Външен човек нахлу в стаята и взе портмонето от чантата ми.

Разбрах за неналичието му напълно инцидентно, когато трябваше да изпишат детето ми и разбрах, че нямах даже персонална карта в себе си. И двете сме спали и не сме разбрали, че някой е влизал и е взел наша движимост.

За мен е неприемливо външни лица, мъже на възраст да имат достъп до детско поделение в късните часове на нощта ”, разяснява още пострадалата.

Тя незабавно подава сигнал в полицията. От болничното заведение оповестяват, че това е държавно здравно заведение и няма по какъв начин да лимитират достъпа на хора, само че твърдят, че крадецът е разпознат и арестуван.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР