Крачейки по заледените столични улици преди броени дни, Веселин Маринов

...
Крачейки по заледените столични улици преди броени дни, Веселин Маринов
Коментари Харесай

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона

Крачейки по заледените столични улици преди броени дни, Веселин Маринов едвам не се преби. Очевидно обувките, на които артистът бе заложил, бяха извънредно несъответствуващи за зимните условия и крачейки бързо към паркирания си пред столичен хотел автомобил, се подхлъзна рисково на няколко пъти.

 

Вместо да заложи на ботуши с грайфер във въпросния ден Веселин Маринов се бил накиприл с черни кожени спицарки, които едвам не го пратили в „ Травматология “ още на старта на сезона. Макар да стъпвал като балерина по ледените тротоари, на няколко пъти за малко не се изтупал на земята. Отдалеч личало, че пази с голяма тъга баланс по заледеното, а за похлупак го брулел и здрав вятър непосредствено в лицето. Изкривената му физиономия ясно издавала, че напряко се бил отчаял от неприятното време.

 

 

Докато през рамото му била преметната диагоналка, в ръката си стискал торба с празнични претекстове. Вероятно в огромния книжен плик, да били събрани коледните дарове за внуците му. Той бил заложил напълно на черния цвят в облеклото си. Както постоянно бил елегантно облечен с панталон с борд и яке, само че бил не запомнил да постави ръкавици и шапка.

 

 

Щом стигнал до джипа си марка „ Рено “, метнал небрежно багажа на задната седалка и още веднъж се отдалечил от него. Очевидно бил мощно превъзбуден след триумфа на трите си грандиозни концерта в зала 1 на НДК. Той спечелил близо 400 бона чисто от трите концертни вечери, пресмятат хора от шоубизнеса. Очевидно и това е мотивът напоследък той да е постоянно удовлетворен и вдъхновен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Веселин Маринов певец печалба поледено травми травматология счупвания
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР