КПКОНПИ дава казуса с натиска върху министъра на електронното управление

...
КПКОНПИ дава казуса с натиска върху министъра на електронното управление
Коментари Харесай

КПКОНПИ дава на СГП казуса с натиска върху министъра на електронното управление

КПКОНПИ дава проблема с натиска върху министъра на електронното ръководство на СГП . Това разгласи на брифинг в Партийния дом Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Бившият министър-председател Кирил Петков и някогашният министър Божидар Божанов към този момент са разследвани за оказан напън върху Александър Йоловски по какъв начин 640 милиона лв. не би трябвало да минат по Закон за обществените поръчки. Това е корупция във висшите етажи на властта и оказване на напън, безапелационен бе националният представител. Йоловски е дал показания в КПКОНПИ.

Проверена е документите по проблема. ПП-ДБ са лаладжии лицемери, които са в сглобка с ГЕРБ, разяснява настоящата обстановка Тошко Йорданов.  и е пил мазно турско кафе, да седне да приказва за нас, че сме дребното Държавно стопанско предприятие, недоумява той и упрекна ПП-ДБ, че са трети или четвърти тестикул на Движение за права и свободи. Те вървят да пият мазно турско кафе с Движение за права и свободи, добави Йорданов.

Сглобкаджисйките гадости не вълнували Има Такъв Народ. Да се мажат с кафе, да се облизват, поучава още той и чака на следващия ден след едно сядане в скута и мазно кафе да се прегърнат.

Припомняме, че в навечерието на локалните избори Има Такъв Народ изнесе информацията, че върху е оказван напън. Няколко дни по-късно на Александър Йоловски.
 Извикаха Тошко Йорданов на разпит в прокуратурата
Извикаха Тошко Йорданов на разпит в прокуратурата

Той дава показания по сигнала за оказван напън върху министър Александър Йоловски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР