КозирогПрез първите дни от месеца, вероятно ще възникнат напрегнати дни,

...
КозирогПрез първите дни от месеца, вероятно ще възникнат напрегнати дни,
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец ФЕВРУАРИ

Козирог

През първите дни от месеца, евентуално ще зародят напрегнати дни, провокирани от някои разлики в характерите. Самотните да бъдат изключително деликатни с предложенията си, тъй като има възможност да получат доста отводи. През последните дни от февруари, може да очаквате стабилизиране в фамилните взаимоотношения.

Безработните да чакат нови и преференциални оферти за работни позиции. Също по този начин ще имате късмет за вероятно повишение на възнаграждението ви. Към края на тази месец, има възможност за конфликтни обстановки с някои ваши по-старши сътрудници.

Доходите ще са с наклонност към спад, вероятни са съществени провали в някои от вложенията, тъй че вземете навреме бързи и съответни ограничения. Към края на месеца финансовото ви положение може леко да се усъвършенства.

Водолей

Този месец може да ви донесе някаква сигурност, само че през това време ще сте по-скоро прочувствени, в сравнение с практични. Като цяло февруари може да се окаже само във ваша изгода по отношение на персоналният ви живот.

Вероятно, ще се почувствате по този начин, като че ли не получавате нужният резултат, по отношение на упоритата си работа. Препоръчително е да избягвате да влизате в разногласия с сътрудниците си, би трябвало да бъдете в действителност търпеливи през този интервал.

Препоръчително е да контролирате разноските си, в противоположен случай ще почувствате финансовата обремененост. Родените през втората декада ще би трябвало да заобикалят да поемането на непремерени опасности. Също по този начин има възможност от възникването на непредвидени разноски, които могат да повлияят на бюджета ви.

Риби

Изглежда възприятията ви към вашия сътрудник, ще се засилят към средата на този месец. Самотните през този интервал вероятно ще бъдат по-практични в своите оферти. Като цяло през този месец, сантименталните връзки биха могли да доближат до по-възвишени равнища.

През февруари ще имате шанса да впечатлите останалите със своята осведоменост. Вашите професионални отговорности, евентуално ще се усилят към края на месеца. Като цяло ще ви се даде опция да постигнете удовлетворителни резултати.

Бъдете внимателни в случай че сте в бизнесът, защото през втората и третата десетдневка, може да се сблъскате с нелоялната конкуренция. Обобщено, този месец все пак, може да ви донесе доста финансови изгоди.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР