КозирогНе се поддавайте на емоционални изблици, ръководени от горещите си

...
КозирогНе се поддавайте на емоционални изблици, ръководени от горещите си
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец АПРИЛ

Козирог

Не се поддавайте на прочувствени прояви, ръководени от горещите си пристрастености. Ако сте самотни, за жал множеството от вас да чакат още един несполучлив месец за намирането на сродна душа. Вероятно усещате, че е настъпил моментът да се задомите. Би било рационално да преразгледате този ваш проект и да не действате преждевременно. Погледнете на себе си от дълготрайна вероятност и вижте дали партньорството ви върви по метода, по който желаете.

Предприемачите могат да образуват партньорство с другар, с цел да започват нова компания. От друга страна работещите експерти преди са удивлявали своите началници с работата си. В резултат на това те може да работят по нов план по-късно този месец. Може да се наложи да отделите известно време за юридическа работа.

Вашите доходи и разноски може да се двоумят през този месец. Въпреки че може да почувствате предпочитание да похарчите повече поради положителния паричен приток, вашият сътрудник или обичан човек евентуално ще ви лиши от обилните разноски. Към края на месеца може да се наложи авансово да планирате финансовата си тактика за осъществяване на всичките си цели. Така или другояче през април ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

Водолей

Вашият фамилен сътрудник може да ви се стори много отвеян и заплеснат този месец. От вас зависи да запалите още веднъж пламъка и пристрастеността във връзката си. Това може да е единствено краткотраен интервал на изстудяване и вашият любовен живот може бързо да възвърне остарялата си мощ и неспокойствие. Може да се наложи да обърнете повече внимание на значимият за вас човек, преди връзките ви да изпарят. Възможно е вашият сътрудник да се усеща подценен. Направете всичко допустимо да бъдете по-често дружно един до различен. Ако сте самотни, някой евентуално ще  притегли вниманието ви.

Този месец може да стартира с позитивна нотка, която демонстрира пренасяне на работа до мечтаното от вас място. Кариерната ви карта също допуска, че може да пътувате във връзка с работата си, което може да ви даде доста страхотни благоприятни условия. Препоръчително е този месец да инвестирате повече във вашия бизнес за напредък и разширение.

Въпреки че ще съумеете да постигнете сполучливо своята кариерна и бизнес цел, непредвидени събития могат да ви принудят да измененията дълготрайните си финансови проекти. Ако е належащо, прегледайте деликатно съществуващите си тактики и ги заменете с по-подходящи. Това може да значи повече работа за вас, само че тези промени могат да подобрят потенциала ви за месечната облага.

Риби

Някои от несемейните, може да не се интересуват повече от търсенето на сътрудник, тъй като преследването на кариера ще става от ден на ден ваш главен приоритет. Страстта сред вас и вашия сътрудник може да се наелектризира при започване на този месец. Въпреки това може да възникне ненадейно неразбирателство, което може да сътвори напрежение сред вас двамата.

Ще би трябвало да работите върху гения си още един път. Уверете се, че вашите старания би трябвало да ви оказват помощ да получите най-хубавата допустима опция. Това може да не е подобаващият миг или обстановка, с цел да извършите смяна в стила си на работа и да получите самопризнание. Просто изчакайте до подобаващия миг, с цел да бъдете разпознати на подобаващото място.

Може да похарчите повече за фамилията през първата част на месеца, само че пари от членове на фамилията също могат да дойдат за балансиране на разноските. Ако търсите работа или се премествате на нова работа, април може да е добър месец за вас. Макар че стартирането на нов бизнес също може да бъде удобен ход, заради удобните аспекти на планетите, би било рационално да не очаквате незабавна възвръщаемост.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР