Козирог За козирозите октомври ще бъде особено труден месец. Ще

...
Козирог За козирозите октомври ще бъде особено труден месец. Ще
Коментари Харесай

Тези 4 зодии трябва да бъдат НАЩРЕК през октомври!

Козирог

За козирозите октомври ще бъде изключително сложен месец. Ще би трябвало да поправят някои неточности от предишното си, които ще доведат и до решаването на доста зародили проблеми, а това от своя страна ще ги научи на значими уроци, което в никакъв случай не е елементарно. 



Рак

Те ще бъдат сложени пред редица морални тествания и загуби и да се пазят от доста клюки за себе си, даже и от опити за измами. Ако не са деликатни, ще претърпят съществени загуби. Всичко това обаче ще докара до кармичен баланс и даже прелестен подарък за край.

Телец

За тях месецът като че ли стартира с музи и обич, само че те крият заплаха от разхищаване и прекомерно разпределяне. Рикошета от всичко това може да е толкоз мощен, че да се чудят най-после от къде им е пристигнало. Най-важното при тях е просто да бъдат деликатни.
 Коя е вашата зодия съгласно маите? Коя е вашата зодия съгласно маите?
Ch’en (2 януари – 21 януари) Значения: Черна стихия, Черно небе, Луна, Запад, Едно цвете Родените под знака Ch’en са...



Риби

Там, където би трябвало да стъпват и да пипат леко е в работата, тъй като могат да изскочат доста подводни камъни, както измежду сътрудници, по този начин и измежду началниците. Нови сътрудници също могат да подхлъзнат този знак, както в работата, по този начин и в персоналните връзки. Да внимават също и за проблеми в фамилията сред деца и родители.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР