Козинка - село, близо до границата с Украйна, стана първият

...
Козинка - село, близо до границата с Украйна, стана първият
Коментари Харесай

Русия унищожила до основи свое село заради диверсанти

Козинка - село, покрай границата с Украйна, стана първият съветски обитаем пункт, който бе изцяло погубен по време на войната. И то - от съветските войски. В опит да изтласка оттова бойците от Руския доброволчески корпус /РДК/, легиона " Свобода за Русия " и " Сибирски батальон " съветската войска стартира да бомбардира популации пункт с ФАБ (авиобомби, които оставят кратери на мястото на жилищните сгради). След това доунищожи всичко с близка пукотевица с танкове.

" Няма нито един цялостен дом. Има видеа, които демонстрират по какъв начин Русия нанася въздушни удари по... Русия. Макар вражеските на съветския режим сили да са заели единствено една улица в дребното селце, Путин отговори с жестока мощ, с доста планиращи авиобомби ФАБ-500 ", чуди се военният наблюдаващ на BILD Юлиян Рипке, представен от „ Сега “.

Местна жителка описа сходната смразяваща история. Z-блогърите също означават, че " село Козинка в действителност към този момент не съществува, то е изтрито от земята ". И предвиждат, че и други гранични обитаеми пунктове може да ги сполети същата орис.

Руското министерство на защитата дълго време отхвърляше, че бойците на РДК въобще са минали границата. Руският президент Владимир Путин също разгласи, че " всички опити на РДК да премине границата са се провалили ". След това обаче МО рапортува, че " село Козинка е изцяло прочистено от диверсанти " и че " в следствие от ударите на авиацията и артилерийски огън съперникът загуби до 650 бойци, две бойни бронирани машини и две РСЗО Vampire ".

Боевете, които водят РДК, " Свобода за Русия " и " Сибирски батальон " на съветска територия не престават към този момент 10 дни. Макар съперниците на режима на Путин да не съумяха да се придвижат кой знае какъв брой, те ангажираха обилни сили от съветската войска в боевете. Появиха се видеа от борбите в Козинка, Горковски, Грайворон и Сподарюшино, където в плен бяха взети няколко съветски военни в региона на Белгород, на Тьоткино в Курска област. Има фотоси на изумена съветска и украинска бронетехника техника и танкове. Това демонстрира, че за разлика от предходния път от територията на Украйна се трансферират освен дребни отряди, а и по-крупни подразделения с тежка бронетехника, които са получават мощна артилерийска поддръжка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР