Който се е хванал на хорото на политиката, трябва да

...
Който се е хванал на хорото на политиката, трябва да
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Разделението на десните накара десетки хиляди избиратели да гласуват за ГЕРБ

Който се е хванал на хорото на политиката, би трябвало да е наясно, че гайдарят му е сатирата. Не съм имал опция да беседвам с Борисов от 7-8 години, за разлика от други, които го търсеха непрекъснато. Това сподели претендентът на Съюз на демократичните сили за евродепутат Александър Йорданов в ефира на БТВ.

„ Спомням си, че когато загубихме парламентарните избори преди 2 години и десницата пропиля гласовете на 300 000 души, тогава Радан Кънев сподели, че нашето разделяне изпрати десетки хиляди наши гласоподаватели да гласоподават за ГЕРБ, с цел да не завоюват комунистите. На всички ни стана ясно, че нямаме ум и с пърформанси няма да има триумф за демократична България “, акцентира гостът.

Йорданов разяснява и думите си, че имаме министър председател мимикрия. „ Мимикрия е когато имаме държание като страна, което не всеки път аз утвърждавам. По отношение на намесата на Русия във вътрешните работи на страната. По отношение на Русия, аз заемам по-твърда позиция “. Според Йорданов като членове на Европейски Съюз и НАТО би трябвало да сме по-твърди. Правителството на господин Борисов не е това, което беше в Реформаторския блок. За да го има в този момент една от аргументите е, че десните се разделиха “.

Един от въпросите на водещия разгневи Александър Йорданов. Той бе помолен да разяснява какъв брой пъти е трябвало да целуне Бориасов, с цел да е в листата на ГЕРБ за евроизборите. "Аз на подобен политик ли ви наподобявам, който се целува с мъже "? попита го гостът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР