Който не се е научил на уважение, има повече зъби

...
Който не се е научил на уважение, има повече зъби
Коментари Харесай

Витков след спора с Митев в Панорама: Има повече зъби в устата си, отколкото заслужава

" Който не се е научил на почитание, има повече зъби в устата си, в сравнение с заслужава! " Това написа в профила си във Фейсбук Светослав Витков от " Глас народ ", откакто нощес съвсем стигна до физическа кавга с политическия си конкурент от " Българска Социалдемокрация - Евролевица " Димитър Митев в предаването " Панорама ".

" Старомоден съм и не съм либераст! Мъжът има две неща, които първо би трябвало да брани: Чест и Семейство! Всеки, който удари по тях... ще би трябвало да понесе и ответното ехтене! ", декларира Витков в обществената мрежа. 

 Светослав Витков съвсем се сби с конкурент в Виж още

" Вчера... някакъв пикльо и прислужник на крадеца Лупи, ме назова в ефира на Панорама - " чалга артист "?! ", прибавя представителят на " Глас национален ".

Витков показва още в поста си, че се извинява единствено за това, че Митев не е излязъл на открито, откакто нощес по време на предаването отиде до него, потупа го мощно по рамото и го прикани да премерят сили пред студиото.

" Извинявам се единствено за това, че смелото на приказки комунистче не излезе на открито, а викнаха полицията долу... само че имам вяра, че България е малко място! ", приключва поста си Витков.



В студиото се наложи  водещият Бойко Василев да застане сред двамата и на няколко пъти да призове Витков да се отдръпна. 

Въпреки опитите и на Бойко Василев, и на останалите присъстващи, да успокоят напрежението, се стигна до ново сдърпване, след което Витков напусна студиото със закана към Митев, че ще го чака извън.

Инцидентът на докара до спиране на предаването и то продължи с останалите участници - Георги Неделчев от " Български съюз за директна народна власт ", Диман Георгиев от Консервативно Обединение на Десницата, Минчо Христов от " Движение на непартийните претенденти ", Венцислав Ангелов от " Народна партия Истината и единствено Истината " и Боян Расате от " Български народен съюз ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР