, който години наред беше главен секретар на министерството на

...
, който години наред беше главен секретар на министерството на
Коментари Харесай

Кой е Гроздан Караджов - предложението на ИТН за министър на транспорта

, който години наред беше основен секретар на министерството на превоза, а в това време и началник на БТК, до момента в който беше държавна, може да се върне във ведомството като министър. Той от години е обвързван с превоза, бе и народен представител в отрасловата комисия в Народното събрание от Реформаторския блок.

Гроздан Караджов приключва „ Право “ в СУ „ Св. Климент Охридски “. Специализира бизнес мениджмънт в телекомуникации в Токио, Япония. Активен участник в студентските митинги през 90-те години. Председател на Независимото студентско сдружение в Юридическия факултет на Софийския университет и съпредседател на Федерацията на самостоятелните студентски сдружения. Съосновател и народен координатор на Българско съдружие за почтени избори.
 Караджов: 37% от бъдещите пенсионери ще бъдат с по-ниски пенсии Караджов: 37% от бъдещите пенсионери ще бъдат с по-ниски пенсии
Пенсиите на 37% от хората, на които им следва пенсиониране, ще бъдат по-малки от предстоящото. Това съобщи Гроздан Караджов – някогашен...

Професионалната му кариера стартира във фондация „ Отворено общество “ – София, където поредно заема длъжностите „ програмен координатор “, „ основен секретар “ и „ програмен шеф “. В интервала 1996 – 2011 година е основен секретар на Комитета по пощи и далекосъобщения, основен секретар на Министерство на превоза и известията и ръководител на Съвета на шефовете на БТК.

В интервала 1998 – 2003 година е член на Надзорния съвет на Българска пощенска банка и член на Съвета на шефовете на RILA SOLUTIONS. От 2001 до 2004 година Гроздан Караджов е изпълнителен шеф на фондация „ Демокрация “. Член на Управителния съвет на Центъра за икономическо развиване. Учредител на фондация „ Светът на Мария “ и дълготраен деен донор. Народен представител в 43-ото Народно заседание.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР