, която с точност предсказа и високата Силва Дончева направи

...
, която с точност предсказа и високата Силва Дончева направи
Коментари Харесай

Лош астрознак за новия парламент: С. Дончева

, която с акуратност предсказа и високата Силва Дончева направи разбор за живота на и той не е оптимистичен:
"В 9.00 се откри новото.
1.Вече стана традиция значими събития да се стартират на разпад на Луната. А това води до пай живот на Народното събрания, още повече че и самата разпадаща се Луна е в съзвездие и знак на скрития, подмолен и рисков Скорпион, където изобщо не и е мястото и е без курс, без живот, угаснала. Луната е знак на народа, дома, дамите, децата, земята, храната, майките, грижовността, очевидно тези неща няма да са в центъра на работата на депутатите.
Същевременно те не би трябвало да се надяват, че ще са дълго на работа, може и месеци да им е службата.
2.Новото Народно заседание се учредява в цикъл на затъмнения, сред Лунно през ноември и Слънчево затъмнение на 4 декември. Явно нищо няма да е осветено, грубите материални пристрастености ще доминират, светилата са затъмнени, няма дълъг живот.
Знакът на Стрелец е привързан със мощно раздвояване и външно, мощно задгранично въздействие, на фона на съзвездие Скорпион - тайните и огромните преобръщания, промени и изчиствания. Много мътна вода ще тече.
3. Като връх на всичко това Слънцето е до Антарес, а това е алфата на съзвездие Скорпион, сърцето на Скорпиона - звучи чудно. Звездата е присъща с тайнствената си, подмолна и нападателна, конфликтна, отмъстителна, злобна и упорита природа. Явно ще има удари под кръста, закани и изнудване и съществени военни дейности сред фракциите. Ще победи по-коварният и издържливият. Антарес е наречена и “Страж на запада”, покровителствува военните, очевидно ще строим бази и ще сключваме военни съглашения на запад….ще ги облечем в закони, несъмнено. С една дума ситуацията е военно.
А и Антарес е с мъжка осцилация, доста малко дами има в Народно събрание, добре, че е за малко. Ще ни ръководят генерали и представителите на службите и затворени общества - Скорпион, както и банкерите, отново Скорпион.
Антарес е обвързван с нечовечен реваншизъм, боязън и злопаметност.
Всичко това ще е обвързано с големи промени и чистки във финансовата, кредитната, полицейската, икономическата, поземлена и разследваща действия.
4. Слънцето, защото сме в късната есен в 9.00ч. е в 12 дом, където несъмнено не му е мястото. Това ще понижи животът му, прозрачността и интензивността на активността на Народно събрание. 12 дом е привързан и с медицината и когато Слънцето е там не се чака здраве, а свръхактивност на лекари, нека да е за положително, само че едва ли.
12 дом е посърнал, немърлив и постоянно ленив. 12 дом е с вибрацията на Риби, знак за бежанци, пандемии, лечебни заведения и беднотия. Явно политиката ще е ориентирана към обществено бедните, възможни бежанци, доста мощно насочена към нови закони за С19, както съм писала към този момент с всички вероятни административни и бюрократични ограничавания. Слънцето няма да диша свободно. Всичко това обаче ще е обезпечено обилно с нужните средства, логистика и пари извън.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР