Коя от тези вази с цвете бихте избрали да краси

...
Коя от тези вази с цвете бихте избрали да краси
Коментари Харесай

Вазата, която изберете, говори за това на какво държите в дома си

Коя от тези вази с цвете бихте избрали да краси дома ви? Избирайте деликатно, тъй като и цветовете, и цветята са натоварени с особена символика и издават вашето отношение към дома и фамилията.

1. Вие сте същинска стопанка фантазия!

Домакинската работа по никакъв начин не ви тежи. Вършите всички домашен задания с лекост. Вие сте идеалната стопанка за всеки мъж. Умеете да поддържате дома в безупречност ред и като че ли това в действителност ви се удава. Обичате у дома да ви е подредено, уютно, чисто и спретнато. В кухнята сте същинска хала. Обичате да експериментирате и да изненадвате фамилията си с нови предписания. Нашият съвет е да намалите темпото и да обръщате повече внимание на себе си.

2. Вие сте умерена и рационална стопанка!

Не може да се каже, че по през целия ден се грижите за дома да е подреден и чист, тъй като не желаете да живеете в стерилна среда. Захванете ли се обаче с домакинските работи, нямате равна на себе си. Въпреки че не чистите по през целия ден, въпреки всичко държите домът ви да бъде подреден. Ако обаче не сте съумели да измиете чиниите от вечерята, няма да започнете да си скубете косите. Кулинарията не е най-силната ви страна, само че когато ви пристигна музата, сътворявате невероятни вкусотии, с които същински изненадвате радвате околните си.  

3. Домакинската работа просто не е в кръвта ви!

Вие не желаете да живеете в строго спретнат дом. Знаете, че хаосът значи живот, а стерилността е противоположното на живота. Държите на чистотата и хигиената, само че не държите толкоз на реда в къщата. Затова не вървите и след децата да вдигате играчки и да им вършиме непрекъснати забележки да не пипат тук и там. Може да се каже, че децата ви се усещат същински щастливи и свободни край вас. Наслаждавате се на креативния безпорядък и половинката ви няма нищо срещу. В кухнята не следвате предписания, а действате по нюх. Понякога се получават същински шедьоври, различен път хвърляте вечерята в кофата. Важното е, че излизате от всяка обстановка с усмивка. Държите на разбирателството и спокойствието в фамилията, работите крепко, скрепявате дома си с топлота и обич.

4. Вие сте стопанка, която работи и се забавлява!

При вас нищо не е непременно. Гледате на живота с усмивка. Затова, когато ви сполетят поредност от злополучни стечения на събитията, вие предпочитате да ги приемете с възприятие за комизъм. Счупена прахосмукачка, загоряла гозба, протекла пералня – нищо не може да скапе настроението ви. Приемате нещата умерено и с усмивка. За никого към вас не е загадка, че целите ви са кариерата и фамилията, само че не и семейството. Имате разнородни ползи и занимания. Времето просто не ви стига. Разбрали сте се с колегата си да поделяте отговорностите по дома, децата също оказват помощ, по този начин всеки е благополучен.

5. Вие сте стопанка изкусителка!

Всяко нещо, с което се захванете, вършите с грациозност, финес и огромна доза съблазън. Дори когато не го вършиме съзнателно, това просто е в кръвта ви. Движенията ви са като на котка. А облечете ли и по-изкусителни облекла, ставате безусловно неустоима. Партньорът ви обича да следи по какъв начин се движите из дома и бършете прахуляк, гладите, чистите или готвите. Излъчвате полова сила и вашата половинка на драго сърце се любува на това. Превръщате всяка работа в приятност за сетивата. Влагате сърце и душа във всяко начинание. Затова и домът ви е отражение на вашата същина – той е закачливо и загадъчно разпилян от време на време, само че постоянно ухае прелестно. А напъните ви в кухнята от време на време раждат същински кулинарни шедьоври. Със сигурност съседите завиждат на мъжа ви.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР