Коя мелодия представя най-добре родителството, живият ефир или приспиването на

...
Коя мелодия представя най-добре родителството, живият ефир или приспиването на
Коментари Харесай

Предаване разкрива какви родители са родните звезди

Коя мелодия показва най-добре родителството, живият ефир или приспиването на бебето е по-трудно и в кои моменти от всекидневието си майките и татковците биха поставили пауза? Отговори на тези и още любопитни въпроси ще даде предаването „ Фамилно “ по Bulgaria ON AIR - всеки уикенд, от 10,30 часа.

От 6 април до 20 април, единственото фамилно предаване в българския ефирен ефир, ще разкрие какви родители са някои от най-популярните персони в България. 10 звездни майки и бащи дадоха блиц изявленията за специфичната графа „ Да отгледаш дете … “, която „ Фамилно “ започва във връзка десетото юбилейно издание на „ Форум бременност и детско здраве “ на водещия здравен уебсайт Puls.bg.

Дни преди най-голямото профилирано събитие, отдадено на бременността, раждането и грижата за детето, репортерът на „ Фамилно “ Димана Мирчева попита 5 майки и 5 бащи какво е най-трудното и най-забавното в родителството. В блиц интервютата се включиха музикантите Вики от „ Мастило “ и Калин Вельов, известната влогърка Антоанет Пепе и артистът Дарин Ангелов, публицистите от Bulgaria ON AIR Десислава Атанасова и Златимир Йочев, радиоводещите от БГ радио – Богдана Трифонова и Симеон Колев, създателката на „ Пощенска кутия за приказки “ Гери Турийска и композиторът Ясен Козев.

„ Сценичната тресчица е по-тежка от детските въпроси, тъй като връзката сред родител и дете не би трябвало да е сложна “, безапелационна е Вики от „ Мастило “.

Според Калин Вельов десетките въпроси на щерка му са надалеч по-трудни.

„ Сценичната тресчица рядко я чувствам, а и мисля, че по-бързо се измъквам от нея “.

Не пропускайте да видите занимателните им отговори в предаването „ Фамилно “, всеки уикенд, от 10,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Източник: tialoto
Снимка: Фамилно
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР