Коя мацка от Ергенът би те вбесила най-много и с

...
Коя мацка от Ергенът би те вбесила най-много и с
Коментари Харесай

Секси и луди: Тези мацки ще ядосат всеки мъж

Коя мацка от Ергенът би те вбесила най-вече и с какво?

Всяка жена е самостоятелна по своему, само че си наподобяват по това, че елементарно могат да ни изкарат от равновесие, всяка по собствен личен метод!

Няма какво да накара един мъж да беснее повече от жена и строшен мотор на бмв-то, несъмнено...

Няма какво да се лъжем, ние мъжете по воля или злочестина, също следим известното предаване Ергенът. Иска ни се да беше минало с по-малко сълзи и повече мацки около басейна, само че какво да се прави, това е животът.

А в този момент е време да разберем коя от ергенките ще ни в луди най-вече и с какво. Оставяме на вас да ги подредите по номера, а ние единствено ще ви дадем мотив за размисъл.

Руската школа

Няма епизод без операции, както няма епизод до в този момент без Виктория Капитонова! Секси рускинята ни даде доста самун за очите, само че и ни накара да се замислим, че в случай че тя е дамата до нас, ще берем доста кахъри.

Освен, че няма да смогнем на темпото финансово, тъй като кой от нас има пари за Ролекс и Шанел, да му се не види! Както и на кой мъж няма да му писне от непрестанни викове и начитане на едно и също всеки ден? Представяте ли си какъв брой пъти ще повтори, че чорапите са отвън коша за пране?

Драма queen

Сълзите в Ергенът понижиха стремглаво с излизането на Бонбонова от предаването. Реките течаха в посока Турция - България непрекъснато, а дано си признаем - колкото и да е секси миньончето, по какъв начин да издържим на това непрекъснато реване.

Нека има мимики и жестове!

Кой от вас обича мърмореното от другата стая и непрестанните физиономии зад тила? Логика - няма! Колкото и да ненавиждаме прословутото " Нищо ", сигурно го избираме пред жлъчните обиди и разкривени гримаси! Но би трябвало да отбележим, че Люси ни впечатли с уменията й на лекоатлетка и ни накара да се замислим и по други въпроси...

Луда е! Бягай!

Няма мъж, който да не е срещал една Венета в живота си! Но до момента в който осъзнаем и с горната глава какво се случва, нормално е прекомерно късно! Понякога желанието да се преместим на различен континент е по-силно от всичко останало!

Казват, че красивите дами са луди , а тук доказателството е налице. Забавлението, пиенето и бурните страсти са ви в забрадка вързани, само че имайте едно мислено за следствията!

Обичам някогашния си

Ех, какво да кажем. Няма по-любимо от това непрекъснато да те съпоставят с някого, а когато това е някогашния другар на възлюбената ти - нещата стават повече от страхотни! Той постоянно е по-добър, по-умен и нормално по-богат. Въпросът за какво тогава аджеба си се разделила с него, остава без коментар и кара мозъците ни да се пръскат по плочките в кухнята.

За да ви замажем очите и да ви накараме да преглътнете всички дефекти на ергенките, избрахме тези фотоси, с които да оплакнете окото.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР