Коя линия няма да премине Кремъл? Вече никой не знае,

...
Коя линия няма да премине Кремъл? Вече никой не знае,
Коментари Харесай

Ще се присъедини ли Финландия към НАТО

Коя линия няма да премине Кремъл? Вече никой не знае, даже в страна като Финландия, която има дълъг опит в разчитането на сигналите от Русия, написа dailyfinland.fi. Финландската граница на изток е най-дългата граница на Европейски Съюз с Русия и от края на Втората международна война на граничната линия е умерено. Но откакто Русия - без да бъде предизвикана - атакува суверенна прилежаща страна, финландците не одобряват мирното общуване за даденост.

На Ваалимаа, най-близкият до Хелзинки контролно-пропускателен пункт към този момент нещата са естествени, като се изключи сдържан поток украинци и руснаци, които бягат от войната. „ Ние сме готови и продължаваме да се готвим за всяка смяна на обстановката “, споделят от граничната защита.

Разбира се, една смяна би била извънредно нежелана във Финландия, която от десетилетия поддържа внимателен геостратегически баланс, заобикаляйки всякакво участие във военни съюзи, като се грижи деликатно както за връзките си с Москва, по този начин и за своята добре оборудвана и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР