Коя калинка в общината реши да премахне БУС лентата по

...
Коя калинка в общината реши да премахне БУС лентата по
Коментари Харесай

Спаси София обяви бус лентата на бул. Цариградско шосе за заличена

" Коя калинка в общината реши да отстрани БУС лентата по бул. Цариградско шосе? Призоваваме тя незабавно да бъде върната, най-малкото тъй като в програмата на госпожа Фандъкова има заричане за нови БУС ленти, а не унищожаване на съществуващите. " Този текст дружно с клип онлайн от бул. " Цариградско шосе " беше излъчен в петък на страницата на организацията " Спаси София ". Главни настоящи лица в него са определеният за общински консултант Борис Бонев и Андрей Зографски от организацията.

Двамата изясняват по какъв начин някой в общината е излязъл с " неуместната концепция " да махне лентата за градския превоз по един от най-натоварените булеварди в столицата и желаят санкции за тази " нелепост ", както и възобновяване на бус лентата.


Илюстрация: " Спаси София "

Всъщност бус лента по бул. " Цариградско шосе " си я има. Това може да види всеки, който пътува по булеварда. От общината обясниха, че е направена метаморфоза след кръстовището с бул. " Яворов " за да се понижат тапите, които се образуват там всекидневно.

След това кръстовище до изхода от булеварда при ул. " Акад. Методи Попов " към този момент няма обособено трасе за градския превоз. Премахнати са 240 метра от бус лентата, а повода е, че от бул. " Яворов " към " Цариградско шосе " има огромен поток от коли. Разстоянието за продължение, което досега имаха, е незадоволително, и в пикови часове водачите, идващи откъм Телевизионната кула, постоянно би трябвало да стопират, в най-дясната лента, до момента в който съумеят да се пристроят. В противоположен случай би трябвало да продължат да карат по бус лентата, за което ще бъдат санкционирани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР