Коя е скритата дума?Защото, приятели, какво е Коледа без подаръци?Тъкмо

...
Коя е скритата дума?Защото, приятели, какво е Коледа без подаръци?Тъкмо
Коментари Харесай

Включи се в Скритата дума на Фокус и спечели много награди!

Коя е " скритата дума "?

Защото, другари, какво е Коледа без дарове?

Тъкмо поради това в ефира на Национална радиоверига " Фокус " започваме коледната ни игра " Скритата дума “!

От 27 ноември до 29 декември обичани българи ще насочат към вас своето сърдечно обръщение за празниците, една от думите им обаче ще остане скрита.

Ако познаете, коя е изчезналата дума, ще участвате в тегленето на подаръците всеки петък в предаването " Денят на Фокус ".

Всяка седмица ви чакат п ет ваучера по 50 лв. от Store.bg , и един ваучер за гориво за 150 лв. от Insa Oil , а на 29 декември ще изтеглим огромната премия - чисто нов мобилен телефон

Започваме с пожеланието към слушателите на радио " Фокус " на Хилда Казасян. Ето какво ни сподели тя:

" Щастливи празници поисквам. Да е топло в душите ви, да е уютно. Да имаме малко по-малко проблеми, с цел да имаме повече време за това, което в действителност храни душите ни, а то е........................ “

Отговорите ви чакаме на персонално известие във Фейсбук страницата " Денят на Фокус с Хари и Жоро “ и на телефон 0882 801801.

Оставете вашето съмнение за изчезналата дума, дружно с трите ви имена и телефон. А ние ще теглим спечелилите всеки петък до Нова година в утринния блок " Денят на Фокус “.

Нека на Коледа да поговорим за нещата, които в действителност имат значение. Следете детайлностите за играта " Скритата дума " от 27 ноември до 29 декември в ефира и онлайн каналите на Радио и Агенция " Фокус " и МG24.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР