Коя е Деси Радева, че да коментирам думите й, попита

...
Коя е Деси Радева, че да коментирам думите й, попита
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Коя е Деси Радева, че да коментирам думите й?

”Коя е Деси Радева, че да разясня думите й ”, попита Нинова в отговор на въпрос в Евродикоф по Евроком по какъв начин ще разяснява поста на брачната половинка на президента за предателите пуснат в обществената мрежа. ”Тя не е институционална, тя е брачна половинка на Румен Радев, това са персонални връзки, не мога да разясня Facebook ”, отсече Нинова.
Тя разяснява и връзките й със Сергей Стнишев: " Публично се наложи, че имаме спор със Сергей Станишев. За мен са значими концептуалните ни разлики за политика. Сергей промени пътя на достоверната левица - даже той призна грешката, че са работили за монополи, потеглиха към глобализма ", съобщи алената лидерка.

„ Аз желая връщане към достоверна лява политика и консервативната лява политика, посочи Нинова. " Това е консервативно ляво против глобалистко ляво. Втората разлика е битката против статуквото. Искаме да променим статуквото първо вътре след това в страната. Третото, по което се разграничаваме е задкулисието – никакви сделки с ГЕРБ, никакви догооврки с Движение за права и свободи, с олигарси. Този човек предложи Делян Пеевски ", напомни Нинова.

Тя призна, че Станишев е втори по номинации от партийните организации. На въпроса дали не е било разумно освен това състояние Станишев да бъде на второ място Нинова отговори, че счита, че не е трябвало да бъде в листата поради несъгласията в политиките. " Борим се с Истанбулската спогодба, а той е знак на тази политика. Ето в този момент националния съвет преподреди листата и всеки може да гласоподава както желае ", разясни водачът на Българска социалистическа партия.

На въпрос по какъв начин Иво Христов попадна в листата на Българска социалистическа партия Нинова сподели, че номинациите на организациите за началника на кабинета на Румен Радев са били ясни. Тя отхвърли да разяснява връзките си с президента Румен Радев, само че заяви, че той е бил известен за това. " Говорим си с президента Радев ", уточни Нинова.

Причината Иво Христов да бъде в листата е поради общите политики, които споделяме във " Визия за Европа " и " Визия за България ". Имаме общи хрумвания за бъдещето на Европа и това е основа за взаимна работа, сподели Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР