Коя да бъде следващата книга, която ще чета? Какво да

...
Коя да бъде следващата книга, която ще чета? Какво да
Коментари Харесай

Книжко дава нов живот на старите книги

Коя да бъде идната книга, която ще чета? Какво да върша с всички книги, които към този момент имам? Къде мога да намеря търсената от мен книга на най-хубава цена? Това са единствено дребна част от въпросите, които пораждат с постоянното четене.

В опит да се даде отговор на тези въпроси се ражда концепцията за Книжко, първото българско приложение за пазаруване и пласиране на книги втора употреба.

Създаден за Android и iOS, Книжко е гратис приложение, включващо в себе си функционалности за улеснено издание и намиране на разгласи за всевъзможен тип литература, в това число и учебници.

Всички заглавия в Книжко могат да бъдат оценени и коментирани от потребителите. Има и заглавия с Goodreads рейтинг, който спомага да се придобие по-ясна визия до каква степен дадената книга се харесва от по-широк читателски кръг.

Зад основаването на Книжко стои екип от разработчици, чиято съществена цел е да дават на всички фенове на книгите мобилно приложение, което да отговори на всичките им потребности и да ги сплоти в единна българска литературна общественост.

“Вярваме, че има извънредно доста четящи българи на разнообразни възрасти, за които Книжко ще е решение на гореизброените проблеми. Надяваме се най-много Книжко да даде опция на всеки четец да продължи да уголемява “книгозора ” си по един по-удобен и съвременен метод и да сътвори нови познанства с хора, споделящи същите литературни ползи “, споделят основателите на платформата.

Приложението ще бъде налично за гратис евакуиране през есента на 2020 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР