Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното

...
Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното
Коментари Харесай

УЖАСНИЯТ НОВ СВЯТ

Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното говорене за война с Русия - историята ще разгласи за безумство. Няма нито мотив, нито причина за война. Няма даже оповестена бойна подготвеност. Западната агитация злокобно търси мотив да ни направи цели.

По времето на ужасния комунизъм всички говореха за мир. Но бяха подготвени за война.

Имаше войска и организация, която през днешния ден даже не може да се опише.

Днес всички приказват за война. Но не са подготвени. А това е ужасна, ужасна неточност. Кошмар, сигнализира Мартин Карбовски в коментар за.

Нито един българин няма да води война с Русия. Нито един. За сметка на това ястребите у нас желаят да ни създадат на цел. Още войски? Ракетни комплекси? Чужди самолети?

Това е голямата неточност - непознати цели на наша територия.

Сега руснаците няма защо да обръщат мушката си към нас. Сложите ли на наша територия, каквато и да е цел, просто викате войната при децата си.

Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното говорене за война с Русия - историята ще разгласи за безумство. Няма нито мотив, нито причина за война. Няма даже оповестена бойна подготвеност.

Западната агитация злокобно търси мотив да ни направи цели. Някой би трябвало да изясни на американците, че нас не ни е боязън от руснаците. Те по нас няма да стрелят.

Друго ще е обаче ситуацията, в случай че им предоставите цели.

В момента ястребите рисуват цел върху гърдите на майка България.

Безумци, безумци, злокобни безумци. Вкарвате ни от фантазия за независимост в ужасния нов свят, ролята на военния пудел, лаещ против мечката. Не, това не може да е цената на свободата. Спрете се.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР