Кой управлява греха?Актьорът Лиъм Нийсън призна, че е искал да

...
Кой управлява греха?Актьорът Лиъм Нийсън призна, че е искал да
Коментари Харесай

Бедни, бедни Лиъм!

Кой ръководи прегрешението?


Актьорът Лиъм Нийсън призна, че е желал да убие негър, с цел да отмъсти за своя близка, станала жертва на обезчестяване.

„ Това е извънредно, извънредно е, като си помисля за това, в случай че го бях направил “, съжалява през днешния ден артистът. Отмъщението „ не води до нищо друго с изключение на до възмездие, до още повече убийства “, споделя той и въпреки всичко го наказаха.

Какво е наказването? Премиерата с червен килим на новия филм с Лиъм Нийсън – „ Студено възмездие “ – в Ню Йорк беше анулирана.

Кои са тези, които ръководят този свят?

През 2015 година Нийсън озвучава обществена реклама в отбрана на аборта в Ирландия. Тогава ирландски католически организации приканват към протест на филмите на Лиъм Нийсън. Събрани са над 5 000 подписа под петиция, наричаща клипчето с Нийсън „ до смут оскърбително извращение ”, а критиците приканват хората да не гледат филмите, в които той играе.

Тогава Лиъм Нийсън поддържа акцията на Amnesty International, която се афишира за анулация на възбраната на абортите в Ирландия с осма корекция в локалната конституция. Освен това приканва „ да се погребе призрака на старомодните предубеждения ”.

Въпреки всичко това никой и в никакъв случай не е спирал негов филм, никой и в никакъв случай не го е обявявал за палач, въпреки че приканва точно към легално ликвидиране на бебета – каквото деяние е абортът.

Но когато артистът посегна на политическата уместност, тогава към този момент нещата станаха „ Твърде лично-4 “, последна серия.

Защото за следващ път стана ясно кой в действителност ръководи този неверен свят на суетата, лъжата и огромните пари, с които се заплащат човешките души.

Значи когато признаваш за мисъл за ликвидиране, за която мисъл надълбоко и обществено съжаляваш и даже не подозираш, че може да ти донесе проблеми – тогава става световен скандал!

Но когато агитираш за всеобщо ликвидиране на бебета, каквото е промишлеността на гибелта на име аборт – тогава няма никакъв проблем и никой няма ти спре нито кино лентата, нито кариерата. Нали по този начин?

И в случай че би трябвало да побългарим малко финала на историята, можем да перифразираме Вазовото „ Бедни, небогати Македонски, за какво не умря при Гредетин “ по следния метод:

„ Бедни, небогати Лиъм, за какво не умря в „ Твърде лично-3 “.

* Пълният текст на публикацията – на http://urumov.bg/2019/02/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР