Кой спаси българските моряци от „Царевна“ – Русия, Кирил Петков

...
Кой спаси българските моряци от „Царевна“ – Русия, Кирил Петков
Коментари Харесай

Кой спаси моряците от „Царевна“ – „бензиностацията с ракети“, Кирил Петков или това бе единственият безопасен маршрут за тях

Кой избави българските моряци от „Царевна“ – Русия, Кирил Петков и военното разузнаване или това бе единственият безвреден маршрут за изтеглянето им.

Днес министър председателят се похвали: „14 българи и 1 украинец към този момент са отвън пристанището в Мариупол.  Критичните метри, които трябваше да изминат за излизане от кораба, към този момент са направени и са в сигурност. Предстои групата да се придвижи до Донецк, откъдето ще се завърне в България.  Другата част от екипажа – 3 българи и 2 украинци, в това число капитана, са останали на короба по свое предпочитание. ”

Петков не сподели нищо за подпомагане в интервенцията от страна на съветските войски или сепаратистите от Донецката национална република, която не е приета от никоя страна в света с изключение на от Русия.

Не по този начин обаче считат десетки консуматори на фейсбук под новината за изтеглянето на моряците в профила на БТВ. Повечето от мненията славословят Русия и съветската войска, като създателите естествено не помнят, че нашите сънародници се озоваха в тази обстановка „благодарение“ на войната, която стартира Русия. Ако някой от тях бе погледнал картата на Украйна, щеше да види, че изтеглянето става на север към Донецк, където сега не се водят бойни дейности и това е единственият сигурен и безвреден маршрут.

„Да благодарим сърдечно на бензиностанцията с ракети!“, написа Дарина Димитрова, иронизирайки премиера Петков, който назова по този начин Русия преди време в Брюксел.

„Връщат се през Донецк, тоест по кулоар, обезпечен от злите сепаратисти и руснаците!!!!“, написа различен консуматор.

Според Камен Ковачев „лошите руснаци освободиха българските моряци, които положителните украинци държаха в плен“.

„Браво на съветската войска, чест и уважение за вас момчета!, възкликва в унес различен консуматор.

И още бисери под статуса:

Iva Tercheva
Правителството би трябвало да благодари на Русия

Георги Стайков
Благодарим на Русия и ДНР!

Ivan Peev
Да, евакуацията я вършат отново руснаците и в случай че нашите стартират да плюят по тях няма да е въобще почтено.

Сали Ферад
Благодарение на РУСКАТА АРМИЯ
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР