Кой ще повярва, че от всички „престъпления“ на света, в

...
Кой ще повярва, че от всички „престъпления“ на света, в
Коментари Харесай

Подарък на Хари прецака Меган - slava.bg

Кой ще повярва, че от всички „ закононарушения “ на света, в които кралското семейство упреква 39-годишната Меган Маркъл, тъкмо колието, харизано й от принц Хари, ще се трансформира в черешката на следващата „ торта “ от кавги и упреци към Херцогинята на Съсекс?

Ако имаме вяра на идната да излезе от щемпел кралска биография Finding Freedom: Harry and Megan and the Making of Modern Royal Family, чиито създатели са специалистът по кралски протокол Омид Скоби и кореспондентът на Бъкингамския замък Карълайн Дюран, обстановката е повече от неприятна, до степен да накара Меган да се усеща „ смутена “ от бижуто си.

Изглежда че властта, която английските всемирски издания упражняват върху Меган, няма изгледи да затихне, най-малко не скоро. И което е по-лошо, всичко това датира надалеч преди сватбата й с 35-годишния принц Хари през май 2018 година Според Finding Freedom, херцогинята е порицана от близки до двореца за това, че неумишлено приковава вниманието на фотографите от щатски таблоиди, единствено тъй като носи несъмнено колие: приказваме за деликатна 14-каратова златна верижка, носеща едвам забележимите букви на нея и брачна половинка й „ Х “ и „ M “. Необяснимо е по какъв начин нещо на пръв взор толкоз дребно като едни букви, положени върху златно колие, е в положение да провокира яростта на целия кралски двор.

Оттам специалистите изясняват, че носенето на сходно украшение ненужно предизвика фотографите да не престават да я преследват и да разгласяват нови и нови фотоси, с още по-крещящи заглавия. Според създателите, в последна сметка Меган получава позвъняване от старши асистент в двореца Кенсингтън, откакто в таблоидите към този момент са оповестени фотоси на огърлицата й. „ Меган съвсем не обели дума по време на въпросния диалог, като избра вместо това просто да изслуша съвета.

Но след приключването му, тя се разочарова надълбоко, стана доста прочувствена. Макар съвършено да знаеше, че помощникът храни само положителни планове, сюрреалистичната догадка, че някой от „ офиса “ на половинката й ще й подрежда какви бижута да носи и по какъв начин ще се усмихва на фотографите, бе прекомерно огромен компромис за нея “, пишат създателите на Finding Freedom.

Херцогинята явно остава много „ объркана “ от цялата замяна на реплики. „ Не мога да печеля тази борба “, споделя тя на другар по телефона. „ Те вършат нещата да наподобяват по този начин, като че ли аз съм отговорна за тези фотоси, че все едно ги предизвиквам. Съгласна съм, че папараците може би не изпращат вярното известие. Не знам какво да кажа. Ето да вземем за пример, през вчерашния ден хората онлайн написаха, че наподобявам нещастна на фотосите, а това е по този начин, тъй като аз просто се пробвах да пренебрегвам фотографа. “, написа viewsofia.com.

Източник: Marica.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР