Кой създаде ДАЕШ /Ислямска държава/?Каква беше основната цел на ДАЕШ?

...
Кой създаде ДАЕШ /Ислямска държава/?Каква беше основната цел на ДАЕШ?
Коментари Харесай

КОЙ СЪЗДАДЕ ДАЕШ /ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА/? ДА НЕ БИ ДА Е РУСИЯ, КОЯТО ЗАЩИТИ С ЦЕНАТА НА СВИДНИ ЖЕРТВИ ЦЯЛА ЕВРОПА НА ПО-КЪСЕН ЕТАП? БЪЛГАРСКИТЕ ЛИ ПОЛИТИЦИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ 75% ОТ ОРЪЖИЯТА НА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ СА ОТ БЪЛГАРИЯ? А КОЙ СНАБДЯВАШЕ 10 ГОДИНИ С БЪЛГАРСКО ОР

Кой сътвори ДАЕШ /Ислямска държава/?

Каква беше главната цел на ДАЕШ? Свалянето посредством боен спор на сирийския президент доктор Башар Асад и назначението на сирийския пример на Зеленски.

Помните ли, че телевизия Ал Джазира беше „приватизирана“ и стана главен рупор на ДАЕШ? Какви фрагменти излъчваха по нея? Набучени на колове отрязани човешки глави и хиляди единични и всеобщи изтезания, както и заравянето им в всеобщи гробове. Нещо повече, тогавашното управление на ДАЕШ, формирано единствено от сътрудници на няколко разследващи централи разгласи, че откакто осъществят ислямската си страна ще дойдат да отрежат главите на всички европейци-мъже, а младите дамите ще станаг техни секс робини и бъдещи майки на ислямското знамение. И това беше сериозна опасност!

Кой сътвори ДАЕШ? Да не би да е Русия, която отбрани с цената на свидни свои жертви формалната държавна власт и цяла Европа на по-късен стадий? Или към този момент сте не запомнили това?

Русия ли сътвори главорезите от ДАЕШ, които и до през днешния ден имат „съпруги“ деца под 10 годишна възраст? И до през днешния ден тази прелестна и обективна съгласно цивилизования свят война не е свършила, а продължава да се разгаря.

Сега, когато гледате Украйна единствено би трябвало да обърнете главите си на противоположната страна, на още по-малко разстояние от вас, и ще видите чудовищни военнопрестъпници финансирани и въоръжавани от политически праведници, носители на висши полезности. Но вие няма да си обърнете главите на юг, тъй като сирийските деца не са деца и сирийските майки не са майки! Те не са почтени за вашата съпричастност, схващане и обич! Вие сте висшата европейска раса, която вижда единствено себе си.

Кой сътвори ДАЕШ? Защо мълчат и европейските страни, водачите им? И те ли не знаят нищо по въпроса? И българските политици не знаят, че 75% % от оръжията на на тези положителни терористи са от България. Кой търгува с тях? Кой им продаваше камиони с опиати, с цел да бъдат смели бойци? Мълчанието на агнетата, нали? А кой доставяше с българско оръжие нацитата в Украйна цели 10 години, като и през днешния ден над 50 % от употребените такива са също български? Кой?

Ние сме от положителните международни терористи, зная!

Много е хубаво да се чувстваш като богопомазан от висшата раса, от клуба на богатите и предпазени типове. От богопомазаните червеи! А какво в действителност представляваш ти, следва да схванеш, тъй като всяко деяние и безучастие във Вселената си има цена. И никой няма да се измъкне без да си заплати. О, зная, че историята се написа от спечелилите!

Но и тези, който опустошихме и ограбихме – над половината човечество, също го знаят.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР