Кой носи отговорност, трябва да решат съответните разследващи органи. Почна

...
Кой носи отговорност, трябва да решат съответните разследващи органи. Почна
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Районният кмет няма отношение към инцидента с убитото от ток момче

" Кой носи отговорност, би трябвало да решат съответните проверяващи органи. Почна доста да се спекулира. Отговорността е сред доставчика на ел. сила и клиента на тази услуга. Много драматичен, противен случай. Не може да носиш отговорност за всичко, което става под небето. Не е въпроса за бараките, тук е въпросът за свързването на електрическата система. Районният кмет няма никакво отношение към тези връзки. " Така ген. Атанас Атанасов разяснява трагичния случай, при който 16-годишно от токов удар в София в изявление за bTV. Инцидентът стана в регион " Триадица ", чийто кмет е Димитър Божиков, който е член на Демократична България.
По мотив идните ген. Атанасов съобщи:
" Управляващите и Борисов направиха всичко допустимо да се докопат до постоянните парламентарни избори. Ние от Демократична България сме подготвени за вота още от предишното лято, надявахме се на предварителни избори. "  
Той насочи рецензия за какво още няма здравен протокол по какъв начин ще се организират изборите. Запита и за какво не се приказва за имунизацията на членовете на изборните комисии. Ген. Атанасов позволява и операция на резултатите. По думите му вместо да се готви да оглави някоя листа на ГЕРБ, здравният министър би трябвало да си свърши работата.
 Един от образците какво ни е правораздаването загатна, че служащ ще понесе виновността за токовия удар, умъртвил юноша Един от образците какво ни е правораздаването загатна, че служащ ще понесе виновността за токовия удар, умъртвил юноша
Безспорно е, че по остарял български бит институциите се задействаха, като стана белята. Кой е виновен е доста рано да се каже. Това...
" Искаме естествени за ситуацията избори, тъй като страната има потребност от смяна ", разяснява още той. 
Ген. Атанас Атанасов съобщи, че Демократична България няма да взе участие в ръководството на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Той прикани хората да гласоподават, с цел да има висока изборна интензивност.
" Този избор е за или срещу Борисовата корумпирана страна ", безапелационен бе политикът.
Ген. Атанасов удостовери, че е беседва с Христо Иванов. Разговорът е бил на експертно равнище, само че това не значи договаряния за ръководство, добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР