Кой не знае Галка Малка, както я наричаха преди време...

...
Кой не знае Галка Малка, както я наричаха преди време...
Коментари Харесай

Галя от Каризма ужасена от себе си: Заприличах на прасе и спешно тръгнах на фитнес!

Кой не знае Галка Малка, както я назоваха преди време... Дуетната половинка на Миро от Каризма - Галина Курдова, от дълго време се е скрила от светлините на прожекторите и живее умерено живота си, както самата тя споделя. Е, неотдавна обаче реши да се появи още веднъж, с цел да насърчи девойките и дамите да се грижат за себе си и да спортуват.

Галя от Каризма ще чукне 45 лазарника след месец. Тя наподобява забележително добре и никой не може да й даде годините, само че в случай че приказваме за лицето. Тялото от дълго време й е проблем, на който тя първо не обръщаше внимание, само че след това се изплаши и се стегна.

От няколко години Галка е натрупала много килца и най-много се е отпуснала. Помним преди време, когато дуетът й с Миро бълваше шлагер след шлагер в каква неповторима форма беше, само че очевидно след славата тя реши да си почине и добре се отпусна.

" Погледнах се един път по-критично в огледалото, а оттова ме гледаше дебело момиче. Казах си - Галке, замязяла си на прасе, бягай бързо във фитнеса ", смее се чаровната певица.

Днес тя се хвали, че спортува постоянно и съблюдава режим, с помощта на който е съумяла да смъкне и първите сантиметри. И, несъмнено, не се отхвърля, а продължава.

Тагове: Галя от Каризма Каризма Миро Миро от Каризма Галина Курдова Галка Малка фитнес режим
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР