Кой не познава прекрасното чувство, когато в корема ти пърхат

...
Кой не познава прекрасното чувство, когато в корема ти пърхат
Коментари Харесай

Най-влюбчивите зодии

Кой не познава прелестното възприятие, когато в корема ти пърхат пеперудки и гледаш на живота през розови очила? Забравяш всички грижи и имаш очи единствено за един човек. Но за жалост скоро настава миг, когато слизаш на земята и действителността те удря през лицето. Всекидневието значително дефинира възприятията в една любовна връзка. Има обаче три зодии, които някак си съумяват непрестанно да се носят на крилете на любовта.

Овен

Като никоя друга зодия Овенът съумява да поддържа равнището си на пристрастеност непроменяемо високо. Това се дължи на пламенната му природа и способността бързо да се ентусиазира.  Овните непрекъснато летят в облаците и са напряко пристрастени към любовта.  Затова не е чудно, че постоянно сменят обектите на  пристрастеността си. Само по този начин този знак съумява да поддържа трайно своята еуфория.

Рак

Ракът е гальовен и нежен в любовните каузи. Подарява сърцето си след дълги съмнения, само че когато го прави, е същински. Възпламенят ли се един път възприятията му, никой не може да го спре. Когато се влюбят до уши, Раците напълно не са плахи и пасивни, а демонстрират своята обаятелна и грижовна страна, на която мъчно може да се устои. Добрите Раци са настроени мечтателно, по тази причина обичат да издигат обичаните си на фундамент и да ги съзерцават  влюбено. 

Везни

Стремящите се към естетика и синхрон Везни също се опияняват от възприятието на безконечна пристрастеност. Чаровни и дипломатични, те заобикалят споровете и различията, които биха могли да разрушат интимната непосредственост с обичания. Що се отнася до прегрешенията на сътрудниците им, Везните са същински коне с капаци, което не всеки път е рационално. Но тъкмо по този метод съумяват да поддържат салдото и да са благоразположени към обичаните си хора.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР