Кой и защо въвежда сексуално образование за 4-годишни деца? Парещият

...
Кой и защо въвежда сексуално образование за 4-годишни деца? Парещият
Коментари Харесай

Проф. Ваня Добрева: Кой и защо въвежда сексуално образование за 4-годишни?

Кой и за какво вкарва полово обучение за 4-годишни деца? Парещият въпрос зададе проф. Ваня Добрева, някогашен зам.-министър на образованието, от своя профил във фейсбук. Повод за питането е оповестената „ Национална тактика за детето 2019-2030 година “

През януари на уеб страницата на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД беше оповестен документ, разгласен за публично разискване, който безусловно взриви обществото. Документът се именува „ Национална тактика за детето 2019-2030 година “.

Тя провокира стихия от остри рецензии от страна на доста адвокати и общественици, както и от Българска православна черква. Стратегията стана мотив и за въпросите на професор Добрева.

„ Управляващите би трябвало да обяснят за какво се трансформират 27 закони, свързани с детето, фамилията и човешките полезности? Кой и за какво вкарва полово обучение за 4-годишни деца? Кои реши, че е подходящо да се лишават деца от родителите им? Кои са тези висши съображения, които постановат спомагателна ерозия на фамилията и на биологичната, естествена, природа на индивида? И то в най-тежък интервал на демографска злополука! Това е безумство и същинско закононарушение!”, гласи цялостният пост на Ваня Добрева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР