Кой е човекът, проявил жестокост към животни?Опит за умишлено умъртвяване

...
Кой е човекът, проявил жестокост към животни?Опит за умишлено умъртвяване
Коментари Харесай

Мъж се опита да отрови кучета с антифриз във Велико Търново

Кой е индивидът, показал свирепост към животни?

Опит за съзнателно умъртвяване на кучета с антифриз във Велико Търново. Случката се разиграва на Игнажден, по мрачно, само че видеокамери улавят дейностите на злосторника. На фрагментите ясно се вижда самоличността на мъжа, осведоми.

Галя намира оставения самун с антифриз пред работното си място.

„ Вчера, когато пристигнах на работа, видях самун, пропит с розова течност и оставен пред офиса. Останах уплашена. Споделих с хора от прилежащите офиси и ми трябваше време да си дам сметка какво се случва в относително централна част на града “, описа Галя Маркова.

Галя преглежда видеокамерите и открива, че хлябът с антифриз е оставен към 21:00 ч. на Игнажден.

„ Човекът ми е безусловно прочут. Той самият разхожда домакински любим. Спрямо него тези кучета лаят повече от нужното “, добавя Галя.

Хората, които живеят и работят наоколо до мястото се грижат за бездомните кучета. Те се опасяват съществено за животните.

„ Обезпаразитяваме ги, кастрирани са, общински са и са маркирани. Не са неприятни животни, просто си разрешават да лаят по избрани кучета “.

Някои споделят, че са чули по какъв начин причинителят се заканва да токсини кучетата.

„ Кучетата не са нападателни към хора. Към други кучета лаят, с цел да си пазят територията. Онзи ден господин мина с домашно куче. И двете кучета се разлаяха и той сподели „ ще ги убия “. Аз съм възмутена, тъй като се поставят токсини тук-там, където има жилищен блок, деца, хранителен магазин “, споделя друга жена.

Още през вчерашния ден Галя, която намира хляба с антифриз, подава сигнал на 112. От полицията незабавно се отзовават. Записите от видеокамерата към този момент са конфискувани и казусът е импортиран в прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР