Кой да предположи, че след толкова години в шоубизнеса и

...
Кой да предположи, че след толкова години в шоубизнеса и
Коментари Харесай

Салма Хайек с тежка сценична треска

Кой да допусна, че след толкоз години в шоубизнеса и светлините на прожекторите Салма Хайек ще страда от нещо толкоз извънредно за една звезда и обществена персона като театралната тресчица. При това ситуацията било толкоз тежко, че напрежението, терзанието и суматохата продължавали с часове по-късно.

„ Страдам от театрална тресчица. Никой не го вижда и не е наясно с това, само че ситуацията е в действителност доста, доста неприятно. Ако махнете камерата и ме сложите пред аудитория, просто загивам. Кача ли се един път на сцената, няма по какъв начин да се види какъв брой съм обезпокоена, тъй като зная по какъв начин да не го демонстрирам. Но по-късно съм толкоз изтощена, че до края на деня не мога да върша нищо друго “, съобщи в изявление Хайек.

Тя призна още, че фантазията да бъде актриса я връхлетяла откакто гледала мюзикъла „ Уили Уонка и шоколадовата фабрика “ от 1971 година. „ Не си споделих - желая да стана актриса! Става въпрос по-скоро за това магическо чувство, когато се сблъскваш със свят, в който всичко е допустимо, даже да има река от шоколад. Няма никакви ограничавания. И осъзнаваш, че искаш да си част от този свят “, разяснява още Хайек.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР