Кой би помислил, че чувствителната зодия Рак е отмъстителен, а

...
Кой би помислил, че чувствителната зодия Рак е отмъстителен, а
Коментари Харесай

Слабите черти на всяка зодия

Кой би помислил, че сензитивната зодия Рак е злопаметен, а справедливата зодия Везни прибягват до полуистини?

Ние не упрекваме учтивия Телец в липса на приемливост, а честната Дева в интриги. И въпреки всичко!

Овен – неконтролирани прояви на яд

реклама

В случая на зодия Овен е мъчно да скриете тази уязвимост, тъй като рано или късно близките ще я изпитат от първа ръка.

Овните, които най-малко малко осъзнават страстите си, както и тези, които ги познават, ще разпознаят по кое време следва изригване на вулкан.

Зодия Овен се изправя, навежда се леко напред, чертите на лицето му се втвърдяват, само че той се мръщи, в очите му се появява железен искра. Опитва се да бъде въздържан за миг, само че не съумява.

Огненият му темперамент взема превъзходство и Овенът се поддава на необуздания яд. Започва да крещи гневни думи, борба виси във въздуха и бързо се демонстрира изцяло.

Овните не издребняват, в тях има доста експанзия, крещят и не слушат. Струва им се, че е са на полесражение и безмилостно се стреми да изтрие съперника си от лицето на земята.

Някои Овни се срамят след такова събитие, други не. Повечето хора се пробват да подтиснат гнева си и съумяват, само че единствено за известно време.

Тайната на Овена е, че той не може да живее без яд, тъй като той го зарежда.

Телец – нетърпимост

Можем да разпознаем Телеца по неговата добрина, деликатност и вежливост – въпреки всичко той е подопечен на планетата Венера, експерт по междуличностни връзки и маниери.

Телецът наподобява отворен към другите – и в действителност е подобен, само че единствено до известна степен.

Не е еластичен, само че е сигурен в това, което мисли и знае, чудесно осъзнава какво желае и поредно го преследва. И в случай че някой не е склонен с неговия светоглед, съгласно Телеца той просто бърка.

Той не толерира хора, които му пречат да реализира задачите си, както и такива, които имат разнообразни полезности и стремежи от него.

реклама

Телецът е рационален, само че мисли черно-бяло. Ако някой му се опълчи, той ще се пробва да ги убеди, до момента в който умрат, тъй като той е прав, а другите бъркат.

Липсва му отдалеченост и обективност, само че в него има доста дебелоглав.

Близнаци – апатия

Нараняващи думи, нетактични мнения, липса на внимание към другите хора – това са слабостите на Близнаците.

Те са прекомерно интелектуализирани и мозъците им са прекомерно дейни, с цел да имат време да обмислят по какъв начин ще бъде признато тяхното обръщение.

Под тези груби думи се крие ниска дарба за състрадание, която се демонстрира в несериозност и равнодушие.

Близнаците наподобяват контактни, безспорно са общителни и постоянно радостни, само че могат и да ударят нервите ви. Нека прибавим, че не го вършат от изчерпателен умисъл, а от индиферентност към възприятията на другия.

Те имат неприятен достъп до личните си запаси, тъй че това не е сферата на техните ползи. Те не могат да извърнат внимание на потребностите на другите, заради което се държат внезапно и жестоко. После се учудват, че някой не ги харесва, отдалечават се, просълзяват се.

Близнаците не обичат отхвърлянето, тъй като са екстровертни, само че е единствено въпрос на време да ви наранят още веднъж – да вземем за пример заради неналичието на умения за слушане.

Рак – злопаметност

Тази линия стереотипно се приписва на Скорпиона, само че несъмнено е тайната уязвимост на зодия Рак.

Ракът е свръхчувствителен и фокусиран върху самозащитата, елементарно е да разочарова упованията му, тъй като има вяра, че заслужава грижа, сигурност и благоденствие. Не е нужно доста на някого да се почувства засегнат, предаден или отчаян.

Тогава той търси възмездие. Той не е доста конфронтиран, тъй че стреля зад ъгъла и може да намушква в гърба.

Той също по този начин няма търпението да възнамерява точно акт на възмездие като японски самурай, тъй че работи под въздействие на страсти. Прави го бързо и по леко детски, само че мъчителен метод.

Той няма хладнокръвие, тъй като не е задоволително зрял, което се показва в това, че сигурно няма да се откаже. Не си коства да имате зложелател в лицето на сензитивния Рак.

Лъв – надменност

Девата се счита за безвъзвратен перфекционист и това е реалност – тя постоянно внимава какво прави, само че Лъвът желае да прави всичко съвършено и наложително самичък.

Постоянната му огнена природа му разрешава да се концентрира оптимално върху продуктите на личното си творчество.

Неговата надменност се крие в това, че той в действителност има вяра, че никой различен не може да осъществя гениалната му концепция.

Зодия Лъв работи интензивно върху имиджа си и всяка допустима драскотина по него го кара да има сърцетуптене, което апропо нормално е едва.

Характеризира се с арогантна горделивост и повишено самочувствие, тъй че няма да си разреши да падне от пиедестала, на който се слага.

Ако някой разпознае театъра му и го изхвърли от него, Лъвът по този начин или другояче след известно време ще се покатери самичък.

Дева – интриги

Девата желае да бъде възприемана като транспарантно почтена и в действителност постоянно има положителни планове, умее да оказва помощ и даже да прави жертви, само че в това време крие загадка, която крои скрит план.

Това се дължи на нейната защитна планета – хитрият Меркурий. Девата е брилянтно умна, което я изкушава да мисли и даже да плете интриги.

Първо проучва кой вероятен метод на деяние е най-благоприятен за нея и какви резултати желае да реализира с него.

реклама

Вярва, че виновните решения основават живот, по тази причина се придържа към тях. В това няма нищо неприятно, въпросът е, че Девата осъзнава, че другите не са толкоз умни като нея, тъй че в случай че се изпречат на пътя й – тя ще ги манипулира с бели ръкавици (не обича да се цапа), тъй че нейната проект работи във всяка обстановка подробност (знаем, че тя е педантична).

Благодарение на това Девата може да урежда освен своя живот, само че и този на другите, като тези други може да не осъзнават, че са марионетки в нейните ръце.

Везни – неистина

Зодия Везни, което в общия разсъдък е олицетворение на справедливостта? Е, да, тя е такава, когато посредничи сред двама души, а когато става въпрос за себе си – може да избере директен път и не безусловно закономерен път.

От какво идва? Първо, за Везната най-важна е тя самата и нейният комфорт, второ – което е обвързвано с първото – тя въобще не желае да губи спокойствието си.

Тя желае да живее в прекрасен и съразмерен свят и защото заобикаля борбата, доколкото е допустимо, може да прибегне до неистини, полуистини или дребна машинация.

Да е хубаво, без непотребни страсти, грозотии и, не дай си Боже, всевъзможни обърквания. Затова ще го ударя и ще го заметна под килима. Разбира се, тя не взема решение проблемите по този метод, тъй като избира да поеме по лесния метод.

Те набъбват и най-после излизат нескрито дружно с лъжите, само че Везните въпреки всичко се пробват да се измъкнат и да се оправят с всичко незадълбочено.

Скорпион – еснафщина

Скорпионът, за разлика от Везните, не преглежда повърхността на живота. За него всичко има значение и всяко малко нещо е значимо.

Въпреки това, до момента в който деликатно търси дъното, той губи от взор по-широкия подтекст и изпада в еснафщина.

Вкопчва се в детайлите и не се отпуска, което е доста в природата му. Може да обърка човек, виждайки проблем, а не решение, или още по-лошо – виждайки проблем там, където въобще няма подобен.

Понякога може да имате усещането, че зодия Скорпион избира да се бори за по този начин наречената обективна идея, вместо да спре да се бори. И в своята ревнивост той губи от взор по-голямото богатство, тъй като желае да поправи „ неверното “ и да бъде прав.

Той не е в положение да изостави задачата си. Мисли си, че върви напред, само че в реалност се лута и се завладява.

Стрелец – като примадона

Стрелец, подопечният на Юпитер – планетата на щастието – е роден да бъде сполучлив и наподобява като сполучлив човек.

Въпреки това, той няма безусловно никакво предпочитание или самообладание да работи настойчиво или да се жертва за този триумф, който се оказва мощната страна на Козирога, съседа на Стрелец в зодиакалното колело.

Стрелецът желае да получи допустимо най-вече наслаждение от живота и защото има доста присъщ сексапил и шанс, той играе ролята на примадона, която заслужава почести, единствено тъй като е такава.

Той може да убеди близките, че е най-хубавият в това, което прави. Той просто има вяра, че е по-добър от всички останали и е занаятчия на връзките с обществеността, тъй че реализира триумф на релативно ниска цена.

Минусът на целия този маскарад е фактът, че всичко това може да се сбъдне, само че Стрелецът въобще не се тормози от това (това умеене му е чуждо).

Той продължава да криволичи и да подскача в близост и даже когато се спъне, може да не го забележи.

Козирог – боязън

Козирогът се усеща добре в суровите действителности на живота, вижда света мъчително реалистично, без никакви розови очила – и отсам идва страхът му.

Всеки би се уплашил! Козирогът обаче деликатно крие тази вероятност, тъй като желае да бъде считан за виновен, зрял човек, канара, което не може да му се отхвърли, тъй като можете да разчитате на него.

Гледа на себе си извънредно сериозно и светът му наподобява застрашителен. Това би изтощило всеки, по тази причина Козирогът е предразположен на разнообразни типове тревога – до суматоха в това число. Често страда от меланхолия със мощна тревога.

Козирогът е този, който следи микроби, предсказва световни бедствия и рецесии, има сейф у дома и няма приложение за банкиране на телефона си.

Той подхваща доста дейности единствено с цел да бъде в сигурност, което в неговия случай постоянно се случва.

Водолей – арбитър

Той обича да бъде неутрален, тъй като нормално не се намесва в връзките с хората, още по-малко в техните проблеми и болки. Привидно.

Няма да намерите зодия Водолей на земята, който да се жертва, само че той живо се интересува от живота на другите хора – и да.

Всеки Водолей има разум като бръснарско ножче и прочувствена безчувственост – вследствие на това действа тъкмо като лазер.

Водолеят чудесно осъзнава, че интелигентността му е надалеч над междинната за страната, а в това време не е основан да изпитва непосредственост, заради което гледа студено на света и хората.

Вижда ги неестествено ясно, улавя невидими нюанси и ги преценя мъчително. И защото не го интересува какво усещат или мислят другите, той прибягва до съвсем свирепост.

Той се придържа към високите си стандарти и има собствен личен метод да дефинира морала, а по-късно издава присъда.

Риби – бягство в един приказен свят

Рибите избират да живеят в мъглата, където границите са размити, детайлите убягват и не е ясно какво се случва.

Харесва им, когато всичко не е напълно ясно, тъй като тогава не могат да се покажат, да избегнат отговорност и ясно да се дефинират.

Те могат толкоз да се изгубят в тази липса на специфика, че да навлязат в света на заблудите. Ако нещо е измислено, то в действителност не съществува, а това желаят Рибите – да не допират инцидентно земята.

Разбира се, когато обвините зодия Риби в бягство, те изрично ще го отрекат, тъй като избират да бъдат възприемани като потребни, нужни и потребни. И те в действителност са същински Майка Тереза, само че няма да се откажат от слабостта си да избягат в невидимия свят.

Когато се местят там, те не са тук. Те са сами по себе си, много неуловими, тъй че не могат да бъдат регистрирани. По този метод Рибите заобикалят прозата на живота, в която заплащат сметки и се занимават с други по-малко възвишени въпроси.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР