Кой би могъл да му устои, тъй като е красив,

...
Кой би могъл да му устои, тъй като е красив,
Коментари Харесай

15+ любови на Роналдо

Кой би могъл да му устои, защото е хубав, милионер и има една от най-стабилните кариери в професионалния футбол? Кристиано Роналдо е мъжът от фантазиите на не една жена. Напълно обикновено е описът с любовите и разрушените сърца на спортиста да е много дълъг. През цялата си кариера Кристиано се трансформира в същински сърцеразбивач. В тази публикация ще ви покажем дамите, които са го покорили и са съумели да оставят диря.

Не толкоз богат, не толкоз хубав

Можете ли да си визиите Кристиано Роналдо да е неприветлив и безпаричен? Е, не е нужно да си представяте доста. Истината е, че тъкмо такова е било детството на футболиста. Кристиано е роден в един от най-бедните квартали на Мадейра и фамилията му едвам претърпява.

 



 

Атлетът спял с тримата си братя в доста дребна стая, тъй като в къщата, в която живеел, нямало повече място. За благополучие, още като дребен стартира да играе футбол - спорт, който ще го води надалеч... доста надалеч.

 

Какво криеше майка му

 

Ако следите живота на Кристиано Роналдо в обществените мрежи, евентуално сте забелязали, че той има много близки връзки с майка си. Преди няколко години обаче госпожа Мария Долорес прави самопризнание, което шокира целия свят.

 


Майката на спортиста признава, че когато е схванала, че е бременна, е възнамерявала да прекъсне бременността си, тъй като икономическото състояние на фамилията ѝ е било толкоз тежко, че се е страхувала, че четвъртото дете единствено ще утежни ситуацията.

 

Млад, само че надарен

 

Първият досег на Кристиано Роналдо с футболна топка се случва, когато спортистът е на три години. Когато навършва седем години, стартира да играе в детски клубове. Талантът му е толкоз видим, че той стартира да се откроява измежду съотборниците си и когато е на 9 години, състезателен клуб " Мадейра " и Националният състезателен клуб се интересуват от подписа му.

 



 

Една диагноза съвсем трансформира всичко

 

Въпреки че Кристиано постоянно е бил много здрав юноша, на 15-годишна възраст той получава вест, която може да промени напълно ориста му. По време на рутинните прегледи лекарите откриват, че спортистът страда от сърдечна патология, която незабавно изисква интервенция.

 

Когато разбрали за здравословното му положение, се обадили на майка му, с цел да получат позволение да създадат незабавна интервенция. За благополучие интервенцията е осъществена благодарение на лазер и е неинвазивна.

 

Ранен триумф?

 

Ясно е, че Кристиано е усетил сладостта на триумфа доста рано. Още на 17-годишна възраст подписва контракт със Спортинг Лисабон и прави професионалния си дебют против Интер Милано. Заради гения му с топката пресата бързо го вижда.

 



 

През 2002 година, също на 17-годишна възраст, той съвсем е подписал с Ювентус, с помощта на възможната замяна на Марсело Салас. Той обаче отхвърля да играе за португалски тим.

 

Очевидно краткотрайната връзка сред двамата се е случила през 2002 година Въпреки че Карина твърди, че е била с Кристиано в продължение на две години, до момента в който той е играл в " Спортинг ", явно това не е било нищо публично или съществено, по тази причина са се разделяли и събирали.

 


Няма доста детайлности за двойката, известно е единствено, че са имали много почтена и здрава връзка. Джордана е първата публична другарка на спортиста.

 

Дебютът, който го изстреля нагоре

 

През 2003 година Спортинг Лисабон играе другарски мач против Манчестър Юнайтед. В този мач представянето на Кристиано Роналдо е толкоз положително, че англичаните се интересуват от него.

 

Пламъкът угасна

 

Когато Кристиано е трансфериран в Манчестър, връзките му с Жордана Жардел последователно охладняват. Беше явно, че играчът би трябвало да прекарва повече време в Англия, в сравнение с в Португалия, тъй че те към този момент не можеха да се виждат толкоз постоянно.

 



 

Връзката завършва през 2003 година по доста зрял метод и при най-хубави условия. Всъщност нееднократно двамата са се засичали на червени килими и обществени събития и са се отнасяли повече от сърдечно.

 

Неговата най-дълготрайна обич?

 

Тъгата по Жордана продължава съвсем две години за спортиста. Едва през 2005 година играчът още веднъж се отваря за любовта. Този път късметлийката е Мерче Ромеро, модел и водеща от португалски генезис, която го превзема по време на изявление.

 



 

Връзката им вървеше сносно. Всъщност това ухажване е най-дългото, което Кристиано Роналдо има, до момента в който е подписал контракт с Манчестър. Двамата са дружно и се обичат в продължение на съвсем две години.

 

Нищо не трае постоянно

 

За страдание тази връзка завърши през септември 2006 година В едно доста искрено изявление Мерче признава, че точно натовареният график и на двамата ги е предиздвикал да вземат сложното решение да се разделят.

 

Ромеро също по този начин твърди, че раздялата е станала при най-хубави условия и че има единствено положителни мемоари за Кристиано. В малко по-разгорещен проект моделът разкри, че играчът е бил едно от най-хубавите ѝ прекарвания в леглото.

 

Може би точно това е превзело Кристиано, само че в реалност за възможната връзка сред двамата се знаеше доста малко.

 

Културен микс

 

През 2008 година, когато е към момента на 23 години, явно португалски модел, само че открит в Съединените щати, щеше да открадне сърцето на футболната звезда. Тя е Мия Юдакен, единствено на 18 години. С течение на времето Мия става известна с музикалната кариера, в която съумява да съчетае европейски, африкански и латиноамерикански ритми.

 


Може би точно това е превзело Кристиано, само че в реалност за възможната връзка сред двамата се знаеше доста малко.

 

Искрата му с Мария Шарапова

 

Кристиано и Мария се срещат с помощта на общи другари в спорта. Двамата незабавно развиват красиво другарство, което скоро пресата стартира да пояснява като допустима любовна връзка.

 



 

Двамата са виждани да се срещат няколко пъти, само че не е известно дали сред тях е имало романс. Към днешна дата Кристиано и Мария са в доста другарски връзки и никой от тях не е отрекъл или удостоверил слуховете за хипотетичната им обич.

 

Приятелка от Боливуд

 

След като приключва връзката си с Мерче Ромеро през 2006 година, идващият доказан романс на Роналдо е с актрисата от индийски генезис Бипаша Басу. Двамата се срещат по време на обществено събитие, на което са водещи, и незабавно се заражда пламъкът на пристрастеността.

 



 

Трябва да се означи, че по това време актрисата се срещаше с различен артист, само че съгласно известията тя е била хваната да се целува с Кристиано зад кулисите на събитието.

 

Любовен интерес?

 

Въпреки че пресата полудя по опцията Роналдо да е забъркан в любовен скандал, вълнението беше кратковременно. Двойката е дружно единствено за няколко седмици.

 

Моля, единствено за актриси

 

Няколко седмици след абсурда с Бипаша футболистът стартира да се среща с модела и актриса Джема Аткинсън.

 



 

Джема е единствената британка в любовния лист на Кристиано Роналдо, което е необичайно, като се има поради, че през всичките години играчът е бил в Манчестър. Връзката му с Джема продължава единствено четири месеца.

 

Латиноамерикански усет

 

След като в продължение на няколко години се среща с европейки и азиатки, Кристиано се пробва да откри любовта в Латинска Америка. В този случай късметлийката е колумбийският модел Мирела Грисалес. Двамата се срещат на аления килим и се приказва, че футболистът е бил изумен.

 



 

Този романс, както и доста други, продължи няколко месеца, само че завърши сносно. В едно изявление Мирела декларира, че дистанцията е било факторът, който е влошил романтиката им, и главната причина за раздялата.

 

От колумбийски на испански

 

Малко откакто приключва връзката си с Мирела Грисалес, Кристиано стартира да се среща с испанския модел Нереида Галардо. Двамата бяха видяни няколко пъти да вечерят сантиментално в първокласни заведения за хранене и нощни заведения. Всичко това се случи при започване на 2008 година

 



 

Всичко сочеше, че връзката им върви доста добре. Въпреки че се говореше, че ревността на Нереида е един от главните проблеми във връзката им. Разбира се, Кристиано в никакъв случай не е обявявал нищо за това.

 

Нереида сподели всичко

 

За страдание връзката сред Кристиано и Нереида завърши след няколко месеца и всичко остана като лятна обич, въпреки че изглеждаше, че моделът е бил много обиден от раздялата.

 

Въпреки че Роналдо в никакъв случай не е приказвал за тази връзка, Нереида описа някои детайлности, които по този начин и не бяха доказани. Испанката уточни, че отношението на футболиста е главната причина за раздялата. Освен това тя упрекна Кристиано, че е кавгаджия и нахален, и съобщи, че тя е взела решението.

 

CR7 и Парис Хилтън?

 

Кристиано Роналдо и Парис Хилтън са влюбени? Ами да, това се случи. Това се случва през 2009 година, когато Кристиано и Парис са видяни на частно празненство в Съединени американски щати. Известно е, че Парис преди малко е завършила връзка, а Кристиано е бил самичък от няколко месеца.

 



 

На това празненство се вижда по какъв начин Парис се обръща към Кристиано по сантиментален и подканващ метод и, несъмнено, футболистът отвръща на това отношение. Разбира се, този романс не трае една нощ.

 

Парис разказала за Роналдо

 

И наподобява, че Парис е разказала на една от най-хубавите си приятелки, Ким Кардашиян, всичко за Роналдо. Инфлуенсърката се среща със спортиста по време на събитие в Лос Анджелис и наподобява, че той незабавно притегля вниманието ѝ.

 



 

Влюбването е толкоз мощно, че няколко седмици по-късно Ким отпътува за Мадрид и се възползва от опцията да опознае футболиста малко повече. Твърди се, че ползата и на двамата е бил да стартират връзка. Техните проекти и дистанцията обаче представляваха проблем, който е трябвало да вземат поради.

 

Кание промени пейзажа

 

Въпреки че ползата към любовта е налице, към уравнението се причислява нов детайл. Това беше не какъв да е, а рапърът Кание Уест. Да, Кание дойде, с цел да промени нещата. Ким стартира да се среща с създателя на песни и изоставя романса си с Роналдо.

 

 

 

Вече знаем по какъв начин приключи тази история. След няколкогодишна връзка през 2013 година Ким ражда първото си дете от Кание, а през 2014 година се омъжва за него. Кристиано е отвън играта.

 

Кратка и интензивна обич

 

През 2009 година Кристиано Роналдо е свързван с Рафаела Фико, италианска певица и модел, с която има краткотраен романс. Двамата се срещат на празненство и стартират да се срещат, с цел да се опознаят по-добре.

 



 

Известно е, че Рафаела е била щастлива от този романс, само че по това време никой от двамата не е бил заинтригуван да поддържа връзка от разстояние, по тази причина са решили, че е най-добре да пресечен любовната връзка по здравословен метод.

 

Най-скъпият трансфер

 

През 2009 година в кариерата на Роналдо настава непредвиден поврат. Манчестър одобри офертата на Реал Мадрид за трансфер на играча. Сумата, препоръчана за прехвърлянето, беше прекалено висока. Няколко седмици след подписването на контракта излиза наяве, че това е най-скъпият трансфер в историята на футбола.

 

Разбира се, всичко се случва по най-хубавия метод, а в Реал Мадрид спортната кариера на Роналдо ще се затвърди още повече. Спортистът ще стане един от най-хубавите в света.

 

Самотен родител?

 

Между толкоз доста спортни триумфи Кристиано Роналдо прави пауза, с цел да се посвети на фамилните каузи. През 2010 година футболистът разгласи по непредвиден метод раждането на първия си наследник - Кристиано Роналдо младши. Тази вест шокира света на спорта и шоубизнеса.

 



 

Изглежда, че Роналдо от ранна възраст е имал предпочитание да стане татко и защото не е имал постоянен сътрудник, е решил да прибегне до сурогатно майчинство, с цел да има първото си дете.

 

Защо сурогатно майчинство?

 

Беше явно, че след сходна вест обществеността ще желае пояснения. Много теории бяха хвърлени във въздуха, даже сексуалността на футболиста беше сложена под въпрос. В едно изявление обаче Кристиано декларира, че желае единствено да стане татко, даже и да няма сътрудник, и че в случай че има такава опция, за какво да не се възползва от нея?

 

Много психолози и други експерти сложиха обществено под въпрос дейностите на спортиста. Той обаче не обръща внимание на мненията и продължава да се радва на бащинството си.

 

Моментът на Ирина

 

Малко след раждането на сина си Кристиано афишира връзката си с съветския модел Ирина Шейк. Не е добре известно по какъв начин са се срещнали, само че двойката се трансформира в една от най-солидните в интернационалния шоубизнес.

 



 

За известно време щастието и на двамата се вижда и доста медии стартират да мислят, че рано или късно ще има женитба. Освен това моделът играе ролята на майка в живота на сина на спортиста.

 

Отхвърлянето на Долорес

 

Въпреки че Ирина и Кристиано изглеждаха в действителност влюбени един в различен, госпожа Мария Долорес, майката на Роналдо, не беше в положителни връзки с модела. Причината? Според информацията Мария е знаела, че Кристиано има желание да сътвори огромно семейство, а Ирина не е имала желание да забременява или да има свои деца.

 

Очевидно това е било задоволително, с цел да се пресечен връзките сред свекърва и снаха. Твърди се, че Ирина нееднократно е била ябълката на раздора сред Роналдо и майка му.

 

Нагла невярност

 

Когато е с Ирина Шейк, Кристиано Роналдо прави една от най-наглите изневери, които помним.

 

Спортистът се осмели да се обади на бразилския модел Андреса Урах незабавно откакто тя завоюва купата Мис Бум Бум Бум. Изглежда, че желанието на спортиста е било да я опознае по-добре.

 



 

Това, на което Роналдо не чака, е, че Андреса ще разкрие истината в изявление няколко месеца по-късно. Разбира се, Ирина разбра за тази драма.

 

Коледа скапе всичко

 

Мнозина към този момент виждаха Кристиано Роналдо в нещо като брак с Ирина, само че по Коледа всичко се скапе. Очевидно разногласието е зародил с майката на Кристиано, защото той е желал да прекара тези дати с майка си, до момента в който двойката е била на отмора в Дубай.

 

Това щеше да е още една от косвените аргументи за раздора сред Ирина и майката на Кристиано. Малко след Коледа Кристиано прекарва Нова година уединено със сина си, а Ирина си потегля.

 

Внезапен завършек на Малдивите

 

Рожденият ден на Ирина Шейк е 6 януари. Планът на двамата с Кристиано беше да прекарат празника дружно на Малдивите, само че това не се случи. След разногласието в Дубай и раздялата им Ирина просто отпътува за Малдивите, а приятелят й по този начин и не идва.

 

Според някои осведомени за нея е било съкрушително да прекара рождения си ден сама в толкоз далечна страна и това е довело до окончателната разлъка сред двамата.

 

Чувствах се грозна и несигурена...

 

През 2015 година връзката сред Кристиано Роналдо и Ирина Шейк се разпада изцяло. Въпреки че футболистът в никакъв случай не загатва нищо за това, няколко месеца по-късно Ирина се осмелява да приказва в изявление, което обръща света наобратно.

 

Моделът твърди, че връзката ѝ с Роналдо е била доста сложна и че нееднократно е била жертва на невярност. Ирина осъзнава, че е почнала да се усеща грозна и несигурна с помощта на мненията и отношението на Кристиано.

 

Беше ли Лучия неговата разтуха?

 

През 2015 година, след раздялата си с Ирина Шейк, Кристиано е свързван със спортната журналистка Лусия Вилялон. Всичко стартира, откакто Лусия разгласява фотография с футболиста в обществените мрежи. На фотографията двамата наподобяват доста щастливи и даже влюбени.

 

Пресата незабавно стартира да подозира, че тя е новото завладяване на Роналдо. След това и двамата са следени с доста " приятелско " отношение, което може да се пояснява като сантиментално.

 

Отричане на очевидното

 

След няколко седмици клюки Лусия нямаше различен избор, с изключение на да даде изказвания за хипотетичната си спекулация с Кристиано Роналдо. Журналистът удостоверява, че сред двамата съществува красиво другарство и че никой от двамата не е имал желание да прави освен това.

 



 

Разбира се, пресата не повярва на тази версия на събитията и слуховете за хипотетичната спекулация продължиха. За страдание това по този начин и не беше доказано, а Роналдо не сподели нищо по въпроса.

 

Кралят на Златната топка

 

Докато сантименталният му живот е цялостна злополука, професионалната кариера на Кристиано Роналдо върви с цялостна мощ. В Реал Мадрид той се утвърждава като най-хубавия състезател в Европейската лига и с помощта на гения си към този момент е спечелил няколко награди " Златна топка ".

 

В този миг Кристиано към този момент е сравняван с велики футболни митове като Пеле и Марадона. Разбира се, медиите го сблъскаха и с безконечния му " съперник ": Лионел Меси.

 

Аферата с Алесия Тедески

 

След късия скандал, в който взе участие с Лусия Вилялон, Кристиано е свързван с италианския модел Алесия Тадески. Двамата бяха видяни дружно в Италия по разнообразни мотиви и беше повече от явно, че сред тях има освен това от другарство.

 


За следващ път изказванията на футболиста изцяло отсъстват. Самата Алесия обаче удостоверява, че е имала къса спекулация с него. Отново дистанцията и разликата в стратегиите бяха повода романтиката да не продължи.

 

Мис Испания, Добре пристигнала

 

Кристиано Роналдо е бил с най-различни модели, само че в листата с любовите му няма пропуснати, като се изключи Дезире Кордеро. През 2014 година тя беше Мис Испания и разнообразни списания започнаха да пишат, че Кристиано към този момент има солидна връзка с нея. Изглежда, че това не е било толкоз правилно.

 



 

Те щяха да бъдат дружно няколко месеца, само че Кристиано и няма доверие. Има даже такива, които настояват, че двамата са подписали пакт за безмълвие.

 

Джорджина е тук, с цел да остане

 

Всичко демонстрира, че през 2016 година Кристиано в действителност е намерил любовта. Същата година той се среща с Джорджина Родригес, модел и танцьорка от аржентински генезис, която открадва сърцето му на едно празненство. Кристиано е толкоз впечатлен от нея, че се постанова да провежда всичко, с цел да я види още веднъж " инцидентно ".

 



 

Малко по малко връзката им се оформя и те се трансформират в една от най-стабилните двойки в света на спорта. В последна сметка кой може да устои на Кристиано Роналдо?

 

Добре пристигнали на Ева и Матео

 

Изглежда, че майката на Кристиано е била права и спортистът има намерение да има много огромно семейство. През 2017 година, откакто има връзка с Джорджина от повече от година, той оповестява за раждането на близнаците си Ева и Матео, които се раждат през юни същата година.

 

Пресата още веднъж е шокирана, освен от новината, че спортистът се е върнал към размножаването, само че и тъй като, към момента имайки партньорка, той още веднъж е прибягнал до метода на сурогатното майчинство.

 

Щъркелът се върна

 

За да обърка още повече обществеността, през ноември същата година двойката оповестява за раждането на новото си момиченце. Момиченцето е заченато по нормалния метод от Кристиано и Джорджина. Така или другояче, това раждане разсея някои подозрения.

 

Всичко сочи, че футболистът е възнамерявал процеса на сурогатно майчинство още преди да стартира връзката си с аржентинския модел. Разбира се, той не искаше да го анулира и до момента в който беше в сладко очакване, Джорджина също забременя.

 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР