Ковид-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев, но не в ...

Ковид-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев, но не в

Ето цялата истина за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Ковид-19 се оказа предопределен за Сашо Кадиев, само че не в негативен проект, както при повечето хора, а в положителен. Пандемията станала причина артистът да заживее в манекенката Ивелина Чоева, която той назовава „ любовта на живота ми”. Тя дошла в България тъкмо преди първия локдаун, сякаш с цел да се види за малко с артиста. Но по този начин и не съумяла да си тръгне.
„ Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес”,разказа преди дни в ефира на Би Ти Ви синът на Катето Евро.

Водещият на излъчването „ Преди обед” показа, че съдбовният петък, 13-и, в който в страната ни бе оповестено изключително състояние поради пандемията, за него се е оказал извънредно благополучен. Същия ден – 13 март 2020 година, в България пристигнала Ивелина Чоева, чийто непрекъснат адрес по онова време бил в Лондон. Тя трябвало да прекара в страната ни единствено два дни – едвам се види с Кадиев. Но малко откакто идва, държавното управление афишира изключително състояние, затваря границите, пътуванията по света стопират и Чоева няма избор – не може да се върне в Англия. Нямала различен излаз с изключение на да заживее със Сашо Кадиев.

„ Дойде за два дни и повече не си тръгна”, описа артистът. Така било сложено началото на тяхната връзка. „ Ивелина Чоева е любовта на живота ми!”, призна искрено Сашо, разказвайки своята сантиментална история.

Актьорът и манекенката се срещат няколко месеца преди съдбоносния 13 март.Както е прочуто, Ивелина гостува в студиото на „ Преди обед” през ноември – 4 месеца преди съдбовния петък, в който съвсем непредпазливо заживява с Александър.
...

Източник: slava.bg