Ковчези, бесилки, черепи, светла, чиста, градивна енергия на ново начало.

...
Ковчези, бесилки, черепи, светла, чиста, градивна енергия на ново начало.
Коментари Харесай

Милена Фучеджиева: Желанието на някои хора да видят Бойко Борисов мъртъв е плашещо

Ковчези, бесилки, черепи, светла, чиста, градивна сила на ново начало. Знам едно сигурно, научила съм го от една ария на Руши Виденлиев, "Всичко се връща ".

Това написа известната българска писателка Милена Фучеджиева в обява в обществените мрежи.

Ето по какъв начин продължава обявата й:



"Този тип сила е бумеранг и няма безусловно нищо общо с митингите от 2013 година Сценарият дава отговор на аурата и прякорите на сценаристите. Навремето се подигравах с възстановките на картината на Делакроа, с балерините и пианистите по паветата, в този момент съм просто отвратена от това, което виждам. Желанието на някои хора да видят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г мъртъв е плашещо не тъй като сходни неща не са се случвали в историята, а тъй като те считат, че са по-интелигентната и културна част от българския народ. И че това им дава правото да желаят гибелта на политик с доста дефекти, само че който освен по никакъв метод не е довел страната до национална злополука, а е тъкмо противоположното.

Това е същински плашещо. Никога не съм имала заблуди за хората в близост, само че държанието на българския интелектуален хайлайф сега изумително припомня на времената към Народния съд. Провокаторите са пуснати на всички места, и употребяват най-елементарни похвати за всяване на ужас и ерес. Изисква се изключителна зоркост и дарба за критическо мислене.

Гладуващите по кръстовищата са душевен лабилни хора, употребявани по жесток метод от уредниците на тази Демониада. Някой може и да почине, Борисов може и да подаде оставка. Този, който ще почине, ще е починал за извънредно глупава идея. Няма да е Ботев, нито Левски. Твърде доста хора са си продали душата на Дявола в името на детронирането на мафията.

Когато новата мафия пристигна на власт под една или друга форма, тя ще се разположи в страната в доста по-зловещ вид от настоящия. И всеки, който я е обслужвал ще изпита насладата на краткотрайния успех, ще получи някакви дивиденти, а след това го чакат грозни и тъжни дни. Но това е проблем на разбиращите динамичността на процесите в дълбочина, единствено дотолкоз, че ни се постанова да дишаме еднакъв въздух с носещите ковчези и издигащи бесилки и да гледаме едно отблъскващо шоу.

Въздухът ни свързва, и въпреки всичко всякаква отдалеченост от всичко това не е задоволителна. Благодаря на естествените хора в България, които гледат протичащото се в шок, че ги има и не са малко.

Всички естествени хора сега, които не са се зарадвали на бесилките и ковчезите, са класифицирани като „ гербаджии “, без значение дали имат нещо общо с ГЕРБ или не. Глупаците, боравещи с толкоз семпла система на персонални усещания не си дават сметка, че по този метод възстановяват ГЕРБ и му оказват помощ по този начин, както самият ГЕРБ не е кадърен да го направи. Нека да е по този начин. Огледалото предлага единствено облика, който ти самичък си сътворил, без значение кой ще бъде свален или качен на трона на обществената правдивост. Новият ви гуру споделя #бъдетесмели, а аз ви поисквам #бъдетеумни, тъй като „ смелостта “, която той ви пожелава би работила за него, до момента в който мозъкът ви работи единствено за вас ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР