Коул Спраус разкри, че е получавал смъртни заплахи от запалените

...
Коул Спраус разкри, че е получавал смъртни заплахи от запалените
Коментари Харесай

Коул Спраус разкри, че е получавал смъртни заплахи от фенове на Ривърдейл

Коул Спраус разкри, че е получавал смъртни закани от запалените почитатели на сериала " Ривърдейл ".

По негови думи хората са " вложили " прекалено много в персоналния му живот. " Получавам доста колета у дома или до къщите на околните ми ", сподели той пред " Vulture ". Но с изключение на сладките дарове, сред тях имало и...заплахи. " Те са в действителност гадни ", добавя той. 

По негови думи повода, която се крие зад писмата, е, че е излизал с колежката си от телевизионната поредност - Лили Рейнхарт. Но въпреки всичко те не са единствените. В " Ривърдейл " имаше още една двойка, която притегли вниманието на феновете отвън дребния екран - Камила Мендес и Чарлз Мелтън.

Иначе Коул си изяснява, че феновете не могат да преживеят раздялата му с Лили. " Това разследване от една невероятна обич ли е? Или по този начин наподобява фанатизмът? ", попита той. 

Кейси Котт, който играе Кевин Келър в сериала, също описа, че е пострадал. Майка му е получавала закани, а той счита, че някои почитатели не вършат разлика сред самите артисти и измислените им персонажи. " Намериха телефонния номер на майка ми и започнаха да оставят гласови известия, че ще я похитят ", изясни той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР