Коцето поиска главния прокурор Иван Гешев да пази вилите, научи

...
Коцето поиска главния прокурор Иван Гешев да пази вилите, научи
Коментари Харесай

Коцето иска Гешев да пази и вилите - slava.bg

Коцето изиска основния прокурор Иван Гешев да пази вилите, научи HotArena. Певецът прикани за надзор на вилните зони, където живее и самият той.

„ Адмирирам войната, която господин Гешев разгласи на битовата престъпност. Искам да помоля основния прокурор да затегне контрола и във вилните зони на София, тъй като там апашите

прескачат като скакалци в домовете. Нека бандитите да не ги пускат толкоз бързо и да усетят дървото, с цел да им бъде обеца на ухото и да се замислят другия път дали ще крадат”, разяснява музиканта, написа „ България днес”.

Самият реализатор е станал нееднократно жертва на нагли обирджии.

„ Искам да съветвам хората да не държат скъпи движимости у дома. Има сейфове и други разновидности, които са доста по-безопасни. Аз по този начин взех решение моя проблем.

Дано тази война с битовата престъпност бъде доведена до сполучлив край, с цел да си отдъхнат хората”, споделя още пред вестника изпълнителят на „ Черна роза” и „ Виждам те”.

Валери Симеонов също се оплака от нагли апаши. Те обрали бащиния му дом в село Бутан и отмъкнали виното от избора на заместител – ръководителя на Народното събрание.

„ Това са грозни обстоятелства от нашата реалност. За страдание ние не можем да ги пренебрегваме по някакъв метод, да премахнем такива случаи на престъпно проявени човеци.
В случая мястото на такива човеци е в пандиза, а не на независимост и ту би трябвало да се извърши един преглед”, споделя още водачът на НФСБ.

Симеонов акцентира, че за разлика от множеството българи той е имал шанс, защото е инсталирал охранителни камери в дома си. Патриотите пък към този момент започнаха пропаганда за въвеждането на доброволни отряди от жители, които да ловят бандити и подозрителни лица из селата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР