Коцето и Надя са давани за пример в чалга средите,

...
Коцето и Надя са давани за пример в чалга средите,
Коментари Харесай

Надя на Коцето се оказа примирена женица: Вижте как се отнася той с нея на морето!

Коцето и Надя са давани за образец в чалга средите, а повода е дългият им брак. Да, двамата са в действителност от доста години дружно, което е нетипично за множеството всемирски персони. Оказа се обаче, че повода за това знамение си има име и името е Надя.

Явно Надежда е тази, с помощта на която този брак още се крепи, а и като гледаме, ще се крепи до старини. Защото Надя се оказа кротка, примирена и сгодна женица, от която никой мъж няма аргументи да " бяга ".

Доказателствата за това са доста, като се стартира от пиенето и изневерите на Константин през годините (неща, които даже бясно влюбената тогава Райна не можа да изтърпи) и се стигне до метода, по който Коцето се отнася с жена си на морето.

Двамата са на отмора на къмпинг " Делфин " (това лято избраха родното ни Черноморие), само че не почиват еднообразно удобно. Кой знае за какво Коцето се е опънал блажено на комфортен шезлонг, а благоверната му Надя е снимана от папараци върху дюшек, на който се чекне, мести се и не може да си откри място.

" Значи по този начин - беят се тръшнал като тюлен и грухти от кеф на шезлонга, а брачната половинка му като слугиня лежи на това, което е останало. Да легне напряко на пясъка, какво толкоз?! Тази Надя огромна патка излезе ", разясняват в нета.

 

Тагове: Коцето и Надя Коцето Константин Делфин Надя къмпинг Делфин плажа морето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР