Котката символизира интуиция, независимост и устойчивост. Ако срещнете котка и

...
Котката символизира интуиция, независимост и устойчивост. Ако срещнете котка и
Коментари Харесай

Какво означава да срещнеш котка като знак от съдбата?

Котката символизира вътрешен глас, самостоятелност и резистентност. Ако срещнете котка и разбирате, че това е знак, може би би трябвало да погледнете настоящата обстановка извън и бъдете гъвкави,

Възможно е също по този начин в живота ви сега да участва някаква загадка или някаква неопределеност. Слушайте себе си, доверете се на своята вътрешен глас и знайте: вие сте ръководени от божествена сила.

Черна котка

Черната котка е знак на тайните и незнайното. Ако черна котка пресече пътя ви или се приближи към вас, това е обръщение, че нищо не би трябвало да приемате на религия.

Потопете се в себе си по-дълбоко и открийте корените на проблемите си. Също по този начин, това евентуално е знак, че някой се пробва да ви измами или да скрие нещо.

Бяла котка, която пресича пътя ви

Бяла котка, която пресича пътя ви или върви към вас, е обръщение, което приказва за изцелението на мозъка, сърцето, тялото и духа ви.

Събудете силата на любовта и възраждането в себе си или намерете „ лечителя “, който може да ви помогне и поддържа в това.

Ако котка от различен цвят пресече пътя ви, това е знак, който приканва да бъдете почтени със себе си и да вършиме това, което смятате за вярно. Доверете се на интуицията си и не се оставяйте другите да ви въздействат.

Малко коте

Котето носи обръщение, че ставате по-независими и неповторими. Това е преходна фаза на намиране на вътрешен баланс, грижа за себе си, знак, че позволявате на други хора да ви поддържат и пазят.

Когато същинските ви мисли и страсти изплуват на повърхността и стартират да се демонстрират, отнасяйте се към тях с изключително внимание и сензитивност.

Мяукаща котка

Мяукаща котка, която се пробва да притегли вниманието ви, носи известие, че е време да се вслушате в себе си.

Използвайте интуицията си и се доверете на това, което чувствате за вярно в сърцето ви. Трябва да чуете този апел и да му се доверите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР