Кот д`Ивоар направи немислим обрат срещу Мали за 2:1, като

...
Кот д`Ивоар направи немислим обрат срещу Мали за 2:1, като
Коментари Харесай

Кот д`Ивоар постигна драматичен обрат срещу Мали и се класира за полуфиналите за Купата на африканските нации

Кот д`Ивоар направи невъобразим поврат против Мали за 2:1, като триумфът изстреля домакините към полуфиналите на шампионата за Купата на африканските народи, където техен противник ще бъде ДР Конго.

Отборът на Кот д`Ивоар още веднъж оцеля, откакто в 90-ата минута губеше в резултата с 0:1. В 16-ата минута на мача Адама Траоре пропусна дузпа за Мали. В края на първата част Одилон Косуну от отбора на домакините бе изпъден от терена за втори жълт картон.

Доргелес Нене вкара за Мали, откакто се бе появил в игра като запаса осем минути по-рано на мястото на грешника Траоре. Нене нанесе страховит удар от ъгъла на наказателното поле в горния десен ъгъл на вратата.

В последната минута на мача обаче резервата на домакините Симон Адингра направи независима офанзива, като негов съотборник нанесе шут, който бе избавен от вратаря, а Адингра бе прецизен при добавката.

Така мачът влезе в продължения, като и двата отбора имаха шансове да решат всичко преди дузпите. Късметът се усмихна на Кот д`Ивоар в добавеното време на второто продължение, откакто той отклони технично с пета удар на Фофана и изненада вратаря.

След това Диаките бе изпъден от терена за втори жълт картон, а червен картон видя и Амари Траоре от Мали.





  Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР