Костадинов искаше политическа кариера в ГЕРБ, посочи още Плевнелиев, който

...
Костадинов искаше политическа кариера в ГЕРБ, посочи още Плевнелиев, който
Коментари Харесай

Плевнелиев: Новият Волен Сидеров. Костадин Костадинов искаше поли...

Костадинов искаше политическа кариера в ГЕРБ, уточни още Плевнелиев, който няма информация за какво групировката на Бойко Борисов не го е взела под крилото си. 

 

Според него Костадинов е пробил в политиката поради това, че е осъзнал, че в случай че вдигнеш съветското знаме, за сметка на българското - ще получиш едни 200-300 хиляди гласа допълнително. 

 

" Депутатите от „ Възраждане “ и „ ИТН “ са аватарите на Румен Радев в Народното събрание. Стигна се още веднъж до физически конфликт сред народни представители и подиуми, които бяха предизвикани главно от депутатите на „ Възраждане “. Президентът Румен Радев от своя страна съобщи, че това държавно управление не би трябвало да трансформира Конституцията ", добави Плевнелиев.

 

По думите му има „ доста агитация и малко смисъл “ в дейностите както на президента, по този начин и на „ неговите аватари “ в Народното събрание. 

 

„ Нека да не забравяме по какъв начин те се кълнат във безконечна честност на прословутия президент, който се бори за безспорната власт и не се стопира пред нищо. С високо вдигнат пестник той обслужи една избрана част от обществото и погази другата “, разяснява Плевнелиев, допълвайки и че към днешна дата Румен Радев нарушава Конституцията.

 

„ Толкова мъчително се родиха тези промени в Конституцията, толкоз бяха мечтани. Толкова доста борби, високо вдигнати юмруци, опълчване. Като че ли наученият урок ни води до тях “, сподели още той.

Според него две доста огромни тематики са довели до тези промени. Едната от тях е основният прокурор и неговата безспорна власт.

 
„ Трябваше да се откри либерален метод основният прокурор да стане регистриран, а не просто човек с безспорна власт “, разяснява Плевнелиев.

 

Втората огромна тематика за него е служебното държавно управление.

 

„ Как е допустимо един президент да връчи мандат – в тази ситуация на акад. Денков, и да му каже: „ Вие не би трябвало да вършиме държавно управление “. Това е върховен акт освен на недоумение на Конституцията, само че и взривяване на нейните устои “, на мнение е Росен Плевнелиев.

 

Той съобщи, че ще се радва тази толкоз проблематична некоалиция да реализира участието на България в Шенген и еврозоната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР