Костадин Костадинов периодично, но пък особено настоятелно и дори с

...
Костадин Костадинов периодично, но пък особено настоятелно и дори с
Коментари Харесай

Господин Копейкин, нали нямахте нищо общо с Москва? frognews.bg

Костадин Костадинов от време на време, само че пък изключително настоятелно и даже с подигравка изяснява, че партия “Възраждане ” не е обвързвана с Руската федерация. Формацията, вика Костадинов, се бори за българския народен интерес. Иска да излезем от НАТО, да предоговорим изискванията си за участие в Европейския съюз, да свикаме референдум за приемане на еврото и да не изпращаме оръжия на Украйна. За последното пред Народното събрание през днешния ден от “Възраждане ” излязоха на митинг.

 

И тъкмо тук е казусът. 

 

Едно от първите дейности на “Възраждане ” в Народното събрание бе да се внесе мракобесен закон против непознатите сътрудници, който бил основан по американски модел. Всъщност законът е по съветски обичай и пристигна малко откакто Костадинов изгони представители на избрани медии, финансирани от непознати посолства.

 

Те (чуждите посолства) изключително доста му бодат очите. Възмущават се Костадинов и кликата му, че в Народното събрание са някакви евроатлантици, които обслужват Съединени американски щати, а по митинги против войната на Русия се веели непознати украински флагове - нали сме в България, по какъв начин можело… 

 

Обещах да съм къса. 

 

Затова имам няколко съществени въпроса към господин Костадинов. Те са риторични, а също така не чакам и отговори. Господин Копейкин, нали нямахте нищо общо с Москва? Нали този ваш прякор на задгранична валута е плод на въображението на американски прислужници? Защо тогава, господин Костадинов, на вашия митинг пред Народното събрание, паралелно до българското знаме, бе обтегнат и съветския трибагреник? Кой тъкмо е непознат сътрудник, господин Костадинов? 

 

Питам единствено. 

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР