Костадин Костадинов от Възраждане“ в характерния си стил разви конспиративна

...
Костадин Костадинов от Възраждане“ в характерния си стил разви конспиративна
Коментари Харесай

Ново 20! Костадинов изуми с твърдение за връзка между атентата срещу Гешев и новия US посланик

Костадин Костадинов от „ Възраждане “ в присъщия си жанр разви тайна доктрина за атентата против кортежа на Гешев. Той не е склонен с набиращото известност мнение в обществените мрежи, че става въпрос за инсценировка.
Според него връзка с гърмежа има…новия американски дипломат. Костадинов бе измежду първите политици, които разгласи, че това е атентат и става въпрос за опит за ликвидиране на Гешев поради работата му.
После той пусна следния пост във Facebook:
„ Докато Кенет Мъртън беше дипломат на Съединени американски щати в Хаити, там беше погубен президента на Хаити. Кенет Мъртън е дипломат на Съединени американски щати в България едвам от няколко седмици и към този момент има опит за ликвидиране на основния прокурор. Човекът несъмнено е експерт и не си губи времето. “, написа Костадинов.
Всъщност обикновена инспекция на обстоятелствата демонстрира, че по това време Мъртън въобще не се намира в Хаити, а извършва длъжността общоприет шеф на Външната дипломатическа работа във Вашингтон.
Мъртън фактически е назначен да управлява посолството на Съединени американски щати в Хаити като шарже д’афер в продължение на шест месеца, само че през 2022 година, което е година след убийството на президента.
Основната версия за убийството на президента на Хаити Жовенел Моиз е, че той е бил убит от група колумбийски наемници по поръчка на локални съперници за властта. Съпругата на Моиз в действителност е евакуирана и избавена в болница в Маями в Съединени американски щати, Флорида.
Този път обаче изказванието на Костадинов не бе посрещнато с безкритична религия от последователите му, които безусловно имат вяра на всяка дума на лидера си, без да вършат инспекция на обстоятелствата от действителността.
Ето част от мненията без редакция:
„ Това, в случай че е атентат, то аз съм Капо ди тути капи “
„ Този път грешите.Пак похищение на вниманието и отклонение на мерака за правосъдна промяна.Трябва да се занимаваме с всичко друго само че не с нашите Български Проблеми.Само гледайте!!! “
„ Това с Гешефт е Цирк! “
„ Това е възмездие на Кремъл, който желае да накаже Гешев за десетките хванати от него съветски сътрудници. “
„ Има ли камери въпросният конвой? Нищо не се разбра от изявлението. Кортеж ли е било въобще или индивидуален автомобил? Възникват прекалено много въпроси, а се твърди, че е изпипана работа…
Ако някой си спомня атентатите против Борселино и Фалконе… Така вършат, когато желаят някой арбитър да млъкне. “
„ Театър!!!
И то, заради простата причина, че те нямат „ потребен ход “!!!
За мен, се пробват да „ поразмият “ нещата и да завоюват време. Защото, „ кому е нужно да го няма основния прокурор? “ Със сигурност не на тях!
Другия вид е доста сериозен! Ако желаят да вкарат „ военно състояние “?!???
При толкоз Хамериканци в България, ще е доста сериозен проблем!
Но знае ли човек, какво им е в главата на тези сбъркани хорица?!??
Но в никакъв случай няма да схванат народопсихологията на българина!
Дано не съм прав! “
„ Не гадайте…,просто си спомнете за “ атентата “ против Ердоган. Просто им би трябвало ха тогава отговорни с цел да смажат опозицията. Сега е същото.
Страх ги е от ВЪЗРАЖДАНЕ, и за това няма да се учудя в случай че намерят отговорен и той да е сякаш от ВЪЗРАЖДАНЕ. Така ще желаят да набедят ВЪЗРАЖДАНЕ, с цел да понижат въздействието им и електората им.
Работата е там че тези дето сме дали своят вот за ВЪЗРАЖДАНЕ няма по какъв начин да ни накарат да се откажем от тях. Пък и не сме нито глупави, нито слепи. “
„ Дали не е нещо нагласено? Може ли да е за заплашване? Със сигурност не е действителен опит и сериозен за нападение. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР